Πρεμιέρα για τους La Furia Roja & Squadra Azzurra και στο BETroom!

paizontasamuna_infobasketΚαλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Πρεμιέρα για τους La Furia Roja στo πλαίσιo του 4ου ομίλου θα αντιμετωπίσουν την Τσεχία και οι Squadra Azzurra το φιλόδοξο Βέλγιο σε ένα ισσοροποιμένο 5ο όμιλο του Euro 2016. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

507. ΙΣΠΑΝΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ (16:00)
Stadium de Toulouse (Toulouse) Χωρητικότητα 33.150
H Iσπανία με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε στον πάγκο της από το 2008 πήρε εύκολα την πρόκριση στο Euro 2016 με 9 νίκες και 1 ήττα. Προέρχεται από δύο σερί κατακτήσεις και χωρίς την πίεση του φαβορί θα αντιμετωπίσει την Τσεχία στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου.
Οι Τσέχοι στα προκριματικά κατάφεραν σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο με 7 νίκες 1 ισοπαλία 2 ήττες, να στείλουν την μεν Τουρκία σε αγώνα μπαράζ και τους δε Ολλανδούς εκτός διοργάνωσης. Βασικό χαρακτηριστικό για την ομάδα του Πάβελ Βρμπα είναι η εμπειρία και ο ενθουσιασμός. Στα παιχνίδια του ομίλου είχε 8 στα 10 «2 έως 3» γκολ και 9 στα 10 σκόραραν οι δύο ομάδες.

508. ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ (19:00)
Parc des Princes (Paris) Χωρητικότητα 81.338
Οι δύο ομάδες κατέκτησαν την πρόκριση μέσω των αγώνων μπαράζ με την ομάδα του Μαρτίν Ο’ Νιλ να παίρνει το εισιτήριο με νίκη 2-0 και ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την ομάδα της Βοσνίας. Λείπει η ποιότητα και το αστέρι της ο Ρόμπι Κιν θα ξεκινάει από τον πάγκο.
Με τον Έρικ Χάμρεν στον πάγκο τους οι Σουηδοί κατέλαβαν την 3η θέση και πήραν την πρόκριση σε αγώνα μπαράζ με αντίπαλο την Δανία με 2-1 και 2-2 στον επαναληπτικό. Θα στηριχθεί στην κλάση του αρχηγού της όπου πιθανών να είναι η τελευταία διοργάνωση με τα χρώματα της Εθνικής.

509. ΒΕΛΓΙΟ-ΙΤΑΛΙΑ (22:00)
Parc Olympique Lyonnais (Lyon) Χωρητικότητα 59.186
Τυχερός θεωρείται με το υλικό που διαθέτει ο Μαρκ Βίλμοτς είδε την ομάδα του να κατακτά την πρώτη θέση στον προκριματικό όμιλο με 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Ο πήχης από τους Βέλγους φιλάθλους έχει ανέβει ψηλά καθώς η ποιότητα και το ταλέντο που έχει το ρόστερ προσδοκούν να φανεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο στοχεύοντας σε μία διάκριση.
Οι Ιταλοί με όπλο όπως πάντα την άμυνα τους τερμάτισαν αήττητη στον όμιλο τους με 7 νίκες και 3 ισοπαλίες. Υπάρχει το στοιχείο της ομοιογένειας στην άμυνα καθώς στηρίζεται σε παίχτες της Γιουβέντους για το συγκρότημα του Αντόνιο Κόντε ο οποίος αποχωρεί μετά το τουρνουά καθώς θα είναι στον πάγκο της Τσέλσι την νέα σεζόν .

arthro-deyteras-13_6

Πλήρης ανάλυση των αγώνων, αποστολές των ομάδων και ειδικά στοιχήματα στο Paizontasamuna.eu
Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.