Προβάδισμα στους γηπεδούχους δίνει η Defencebet μέσω του BETroom

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Της… άμυνας έγινε την προηγούμενη αγωνιστική. Ομάδες που είχαν επιθετικό ρυθμό και ανοικτά σκορ, εγκλωβίστηκαν και έμειναν σε χαμηλές πτήσεις. Αυτό με τις συνεχόμενες αγωνιστικές μέσα σε δύο μέρες αλλά NBA δεν μου κάθεται καλά. Τόσο και στις ομάδες με ταξίδια, κούραση αλλά και σε μένα που δεν μπορείς να ξέρεις πως ακριβώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε…

Η λογική ξεκινά με νίκη της Εφες απέναντι στην αποδεκατισμένη Γαλατα. Η Ρεαλ με τον Γιουλ ξαναβρήκε ρυθμό έχει μεγαλύτερη ποιότητα από τον πάντα δυνατό στην έδρα του Αστέρα. Δεν θα ποντάρω όμως σε κανένα απ αυτά τα παιχνίδια. Κάτι με χαλάει και τα αφήνω.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΟΥΝΙΚΣ 22/12 20.00
Οι γηπεδούχοι έχουν καλό momentum και εάν εξαιρέσεις το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είναι σε ανοδική τάση. Έκαναν καλές εμφανίσεις και τώρα έρχονται και τα αποτελέσματα που τους δίνει αυτοπεποίθηση. Απεναντι στην Ουνικς είναι το φαβορί και το 1.40 το θεωρώ δίκαιο.

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 22/12 21.00
Πραγματικά πολύ δύσκολο ματς. Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να ανέβει ψηλά στην βαθμολογία πάρα τις απουσίες που έχει. Δείχνει ομάδα σκληρή που έχει ένα δυνατό σύνολο. Αλλά και οι Γερμανοί έχουν κάλο σύνολο, ενώ η τύχη τους έχει γυρίσει την πλάτη σε αρκετά παιχνίδια. Εαν δεν αγωνιστεί ο Σπανουλης , θα δώσω προβάδισμα νίκης στους γηπεδούχους. Δεν ξέρω εάν οι υπόλοιποι παίκτες μπορούν να αντέξουν την πίεση που θα έχουν από τους Γερμαναράδες. Σημείο με ρίσκο αφού το παιχνίδι είναι ανοικτό για να πάει παντού. Το μαξιλάρι των +2.5 για την Μπαμπεργκ, θα το κρατήσουμε γιατί πολλές φορές έχει αποδειχθεί ότι είναι χρυσό.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/12

ΤΣΣΚΑ-ΦΕΝΕΡ 23/12 19.00
Ντερμπάρα! Η ΤΣΣΚΑ και χωρίς Ντι Κολο, Τεόντοσιτς, έδειξε γιατί είναι μεγάλη ομάδα με την νίκη μέσα στη Μακαμπι και από -18 πόντους παρακαλώ. Από την άλλη η Φενερ αυτοκτόνησε για μένα, τέτοιες ήττες την πάνε πίσω. Τώρα, παίζει με την πλάτη στον τοίχο αφού μετά την Μόσχα πάει μέσα στον Ολυμπιακό, που το θεωρώ πιο δύσκολο για να πάρει την νίκη. Άρα, με το φτωχό μου το μυαλό, έχει περισσότερες πιθανότητες απέναντι σ ένα αντίπαλο που κάνει πάρτι και τον παίρνει και για μια ήττα. Δεν λέω ότι η ΤΣΣΚΑ θα χάσει. Αυτά δεν γίνονται. Αλλά το κίνητρο είναι με την μεριά της Φενερ, το χάντικαπ είναι επίσης αρκετά καλό, άρα πηγαίνουμε προς το διπλό και ας ελπίσουμε μας δικαιώσουν οι ακριβοπληρωμένοι παίκτες της τουρκικής ομάδας.

ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ-ΜΑΚΑΜΠΙ 19.45
Μεγαλη νίκη για την Νταρουσαφακα , μεγάλη ήττα για την Μακαμπι(με τον τρόπο που ήρθε). Για μένα και οι 2 ομάδες μοιάζουν πολύ στα χαρακτηριστικά τους . Η διαφορά ίσως είναι στο πάγκο υπέρ των Τούρκων αλλά η Μακαμπι διαθέτει τεράστια κ βαριά φανέλα. Οι 2 ομάδες δεν φημίζονται για την σταθερότητα τους και μας κάνουν την ζωή δύσκολη. Να κλικ οι Τούρκοι να είναι λίγο καλύτεροι κ πιο σταθεροί. Πάντως στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα πάρω το χάντικαπ των φιλοξενούμενων , περιμένοντας αντίδραση. Δεν ξέρω εάν κερδίσει η Μακαμπι αλλά με ενδιαφέρει να παλέψει και να μην χάσει το χάντικαπ.

ΠΑΟ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ 23/12 21.15
Ανεβαίνει ο Παο , ανεβαίνει μαζί του και ο κόσμος του αφού βλέπουν σιγά σιγά να ρολαρει η ομάδα του Πασκουαλ. Το διπλό στο Μιλάνο προσωπικά δεν με ξεγελά. Η ομάδα θέλει ακόμα δουλειά αλλά σίγουρα έχει μπει σ ε να δρόμο και το καλό είναι ότι έχει και άλλα περιθώρια βελτίωσης. Η Μπασκονια τελικά είναι σκληρό καρύδι. Το γύρισε με την Μπαρτσα και δείχνει γενικότερα χαρακτήρα. Δεν θα κρυφτώ ότι δεν μ αρέσει σαν ομάδα. Αλλά πρέπει να την σεβαστώ γιατί πολεμάει όλα τα παιχνίδια και ίσως έχει πάρει παραπάνω από αυτά που περίμενε κάποιος.
Μέσα στο ΟΑΚΑ δεν νομίζω να περάσει ευχάριστα. Ο άσος του 1.33 είναι ίσως λίγο μικρός αλλά ισχυρός.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τον τρόπο στοιχηματισμού στο Defencebet.com

Καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω απ όλα!!!