Προγνωστικά Euro 2016: Ανεβάζουν στροφές οι Τρικολόρ λέει το BETroom

Ξεκινάει η 2η αγωνιστική του Euro 2016 με τα παιχνίδια του 1ου ομίλου και την αναμέτρηση της Ρωσίας με την Σλοβακία στα πλαίσια του 2ου ομίλου.

uefa_euro2016_logoΑπό την μία πλευρά στον πρώτο όμιλο οι διοργανωτές με τους Ελβετούς πήραν τους βαθμούς της νίκης στην πρεμιέρα, από την άλλη η ισοπαλία της Ρωσίας και η νίκη των Ουαλών απέναντι στους Σλοβάκους δίνει τεράστιο ενδιαφέρον στον όμιλο με όλα τα σενάρια να είναι πιθανά. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

510.ΡΩΣΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ (16:00)
Stade Pierre Mauroy (Lille) Χωρητικότητα 50.186
Την πρώτη ισοπαλία της διοργάνωσης είδαμε στην αναμέτρηση της Ρωσίας με την Αγγλία. Οι Ρώσοι αρκέστηκαν στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων, με MVP τον τερματοφύλακα τους Ακινφέεφ κατάφεραν με τέρμα του Μπερεζούτσκι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να κλέψουν πολύτιμο βαθμό από τους Αγγλους.
Οι Σλοβάκοι δεν ξεκίνησαν με το δεξί την διοργάνωση ηττήθηκαν με 2-1 από τους Ουαλούς και στην αναμέτρηση με την Ρωσία θα ψάξουν βαθμό ή βαθμούς που θα τους κρατήσει ζωντανούς στο όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Τους διέκρινε νευρικότητα στο παιχνίδι τους αποτέλεσμα οι πέντε κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν.
511. ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ (19:00)
Parc des Princes (Paris) Χωρητικότητα 41.138
Το γκολ του Παγιέτ στο 88ο λεπτό στην πρεμιέρα στέρησε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ιορντανέσκου τον πολύτιμο βαθμό. Συμπαγής η αμυντική τους γραμμή ισοφάρισαν στο 65ο λεπτό με το πέναλτι του Στάνκιου και πίστεψαν ότι είναι κοντά στο θετικό αποτέλεσμα. Οι μπουκ την θεωρούν αουτσάιντερ στην σημερινή αναμέτρηση, σε περίπτωση ήττας θα θέλει νίκη στο τελευταίο παιχνίδι με την Αλβανία και συνδυασμό αποτελεσμάτων.
Η Ελβετία είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα για 60 λεπτά στην αναμέτρηση με την Αλβανία εκμεταλλεύτηκε το γεγονός αυτό, στάθηκε τυχερή στις δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες που έχασε η αντίπαλο της αλλά τελικά οι πρώτοι τρεις βαθμοί στον Α όμιλο είναι γεγονός. Με ισοπαλία στην σημερινή αναμέτρηση εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση.
511. ΓΑΛΛΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ (22:00)
Stade Vélodrome (Marseille) Χωρητικότητα 67.394
Η λύτρωση για την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ ήρθε στο 88ο λεπτό εκεί που ο κορυφαίος παίχτης της αναμέτρησης Ντιμίτρι Παγιέτ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να δώσει τους πρώτους βαθμούς στους Τρικολόρ. Σημαντικό το γεγονός ότι υπάρχει η δυνατότητα να δώσουν λύσεις παίχτες που θα έρθουν από τον πάγκο όπως η Κομάν, Σισοκό, Μαρσιάλ, Ζινιάκ.
Η Αλβανία μας έδειξε ότι περιμέναμε στην πρεμιέρα δηλαδή μια αμυντική τακτική κατά βάση και προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Δέχθηκε τέσσερεις κίτρινες κάρτες και μία αποβολή με τον Cana να αφήνει την ομάδα του με παίχτη λιγότερο.
Διαβάστε τις προτάσεις μας συνοπτικά:

euro2016_15_6_betroom
Πλήρης ανάλυση των αγώνων, αποστολές των ομάδων και ειδικά στοιχήματα στο Paizontasamuna.eu
Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.