Προδρόμου: «Ενωμένοι να προχωρήσουμε»

Ενα ακόμα δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά του ο Αρκαδικός καθώς έρχεται αντιμέτωπος με τον Εθνικό. Ο Γιάννης Προδρόμου μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την επερχόμενη αναμέτρηση τόνισε τα σημεία τα οποία θα πρέπει να εστιάσει η ομάδα του ώστε να πάρει τη νίκη.

-Τα παιχνίδια με Πανιώνιο και Δούκα ανήκουν στο παρελθόν, τώρα Εθνικός.

«Ναι, όντως αυτά τα παιχνίδια ανήκουν στο παρελθόν, η ομάδα πάλεψε και τα δύο παιχνίδια και ειδικά στο παιχνίδι με τον Δούκα. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε κομβικά σημεία του παιχνιδιού, όπως εκεί που πήραμε μια διαφορά και στο τέλος τη βολή, θα είχαμε πανηγυρίσει μια πολύ σπουδαία νίκη. Επειδή όμως δεν τα καταφέραμε, είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μαζί ενωμένοι να προχωρήσουμε και να βρούμε τις νίκες που θέλει η ομάδα.

Ο Εθνικός είναι μια ομάδα που της αρέσει να σουτάρει πολλά τρίποντα και να παίζει πολύ low post. Εμείς θα πρέπει να το σταματήσουμε αυτό, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να χτυπήσουμε στις δικές τους αδυναμίες, ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε τη νίκη που τόσο πολύ χρειαζόμαστε».

-Παρ’ όλα τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει, δείχνετε πάθος και παλεύετε ως το φινάλε. Θα δικαιωθείτε στο τέλος;

«Τα προβλήματα πολλές φορές μας χαλυβδώνουν, αυτό έχει γίνει και στη δική μας περίπτωση, και θα συνεχίσουμε να προχωράμε ως το τέλος για να πετύχουμε τον σκοπό μας! Η ομάδα φυσικά και θα δικαιωθεί στο τέλος, αρκεί όλοι μας να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια ενέργεια».