Προδρόμου: «Ετοιμοι για ένα παιχνίδι με τις δικές του ιδιαιτερότητες»

Με μία δύσκολη αποστολή ξεκινάει η χρονιά για τον Αρκαδικό καθώς το πρώτο παιχνίδι τον θέλει στη Λευκάδα για να αντιμετωπίσει την Δόξα. Ο Γιάννης Προδρόμου μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την αυριανή (7/1) αναμέτρηση σχολιάζοντας παράλληλα τις νέες προσθήκες που έγιναν στην ομάδα.

Για τον αγώνα με την Δόξα Λευκάδας: ”Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλες αυτές τις ημέρες πραγματοποιώντας δυνατές προπονήσεις. Είμαστε έτοιμοι για ένα παιχνίδι με τις δικές του ιδιαιτερότητες και θα πάμε στην Λευκάδα και να διεκδικήσουμε την νίκη”.

Για την βοήθεια από τις νέες προσθήκες στην ομάδα: ” Ο προπονητής μας και η διοίκηση είχαν κρίνει πως υπάρχουν κάποια κενά και για αυτό έγιναν δύο προσθήκες. Πρόκειται για δύο πολύ σοβαρά παιδιά που δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Είναι έτοιμοι και αυτοί, έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτελέσματα στην Λευκάδα”.

Για το πόσο βοήθησε η διακοπή τον Αρκαδικό στο κομμάτι της δουλειάς και των προπονήσεων: ”Σίγουρα η διακοπή ήταν ευεργετική για εμάς. Κερδίσαμε τον Εθνικό και είχαμε χρόνο μαζί με τις δύο νέες προσθήκες να δουλέψουμε σκληρά έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε μια πολύ σοβαρή και ανταγωνιστική ομάδα”.