Προδρόμου: «Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε»

prodromouΟ Γιάννης Προδρόμου δίνει σήμερα το στίγμα του Σαββατιάτικου κρίσιμου παιχνιδιού με το Παγκράτι τονίζοντας χαρακτηριστικά «Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε».

Ο φόργουορντ του Αρκαδικού, που φέτος παρουσιάζεται αισθητά βελτιωμένος πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας έκανε τις παρακάτω δηλώσεις εν όψει του αγώνα με το Παγκράτι «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, ένα ματς κομβικής σημασίας που πρέπει να κερδίσουμε. Προερχόμαστε από δύο ήττες και για αυτό θέλουμε να συνδυάσουμε την επιστροφή στην έδρα μας, με επιστροφή στις νίκες.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι επί σαράντα λεπτά, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, να παίξουμε την άμυνα που ξέρουμε και είναι σήμα κατατεθέν μας κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος, πρέπει να έχουμε σύμμαχο στην προσπάθεια που θα κάνουμε, τον κόσμο μας, που μας έχει στηρίξει τη φετινή αγωνιστική περίοδο και το Σάββατο θα πρέπει να είναι ο οδηγός μας για τη νίκη. Ευελπιστούμε να είναι ο 6ος παίκτης μας και να μας βοηθήσει στις κρίσιμες καμπές του αγώνα».

Κάλεσμα Αρκαδικού στους φιλάθλους

Εν τω μεταξύ, ο Αρκαδικός κάνει κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο κλειστό και να ενισχύσει την ομάδα να κατακτήσει τη νίκη.

«Ο Αρκαδικός επιστρέφει στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης και αντιμετωπίζει το Σάββατο μία από τις πιο ιστορικές ομάδες του ελληνικού μπάσκετ, το Παγκράτι.  Στην προσπάθεια που θα κάνει ο Αρκαδικός για να φτάσει στη νίκη, θα πρέπει όλοι οι φίλοι της ομάδας να βρεθούν στο πλάι του δημιουργώντας μία όμορφη ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.

Οι επίσημες υποχρεώσεις του Αρκαδικού συνεχίζονται λοιπόν με το μεγάλο ματς της Α2 κατηγορίας, αφού υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης το Σάββατο 29 Μαρτίου στις 17.00 το Παγκράτι στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής και καλεί το φίλαθλο κοινό της πόλης, να παρακολουθήσει τον αγώνα και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας».