Προδρόμου: «Ότι θετικό έρθει, είναι καλοδεχούμενο»

prodromouΗ ομάδα του Αρκαδικού επέστρεψε στις επιτυχίες και μπήκε με το…δεξί στο 2014, νικώντας εκτός έδρας της Αγία Παρασκευή Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Προδρόμου, ο οποίος  μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ , για τη νίκη της ομάδας του αλλά και το επόμενο παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά  και το μέλλον του.

Γιάννη, στο παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή, ουσιαστικά ελέγξατε από τα πρώτα λεπτά το ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρουσιαστήκατε ακόμη καλύτεροι. Που οφείλεται αυτή η αλλαγή και σε ποια σημεία θεωρείς ότι κρίθηκε το παιχνίδι;

«Μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Μπήκαμε αποφασισμένοι να κερδίσουμε και να πάρουμε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη μας. Παίξαμε καλύτερη άμυνα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και έτσι ανέβηκε η διαφορά και φθάσαμε στη νίκη».

Ο Αρκαδικός εφέτος χτίστηκε για άνοδο;

«Στόχος μας είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να προσπαθούμε να παίζουμε όσο καλύτερη άμυνα μπορούμε κι από κει και πέρα, ότι θετικό έρθει, είναι καλοδεχούμενο».

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική, λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη απέναντι στο Ψυχικό. Τι θεωρείς ότι πρέπει να προσέξετε;

«Μετά την αλλαγή προπονητή, ο Ερμής έχει αλλάξει πολύ, έχει σφίξει την άμυνά του και έχει δείξει μεγάλα σημάδια βελτίωσης. Κέρδισε με μεγάλη διαφορά την Αγία Παρασκευή, ενώ παραλίγο να νικήσει και το Ψυχικό. Η αλλαγή προπονητή, επέδρασε θετικά. Ο Ερμής είναι σκληρή και δυνατή ομάδα. Θα πρέπει να σταθούμε στην άμυνά μας και να ελέγξουμε α ριμπάουντ, αν θέλουμε να φθάσουμε σο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Πως ονειρεύεσαι το μέλλον σου στο μπάσκετ; Πιστεύεις ότι το καλοκαίρι, θα κάνεις το μεγάλο άλμα στην καριέρα σου;

«Θέλω να έχω πάνω απ’ όλα υγεία, να είμαι γερός, δυνατός και καθημερινά, μέσα από τις προπονήσεις, να προσπαθώ να βελτιώνομαι όπου υστερώ. Από τη στιγμή που γίνεται αυτή η προσπάθεια, ότι κι αν έρθει, είναι καλοδεχούμενο».