«Προκλητική διαιτησία, απαράδεκτη φιλοξενία…»

Εντονα παράπονα, τόσο από τη διαιτησία των Μπίκα, Ντάβαρη, όσο και από τη φιλοξενία του Φιλαθλητικού εξέφρασε η Αγία Παρασκευή μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Οι “μελανόλευκοι” καταφέρονται επίσης κατά του προέδρου του Φιλαθλητικού για τον διαπληκτισμό που υπήρξε αρκετή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αγίας Παρασκευής:

«Για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα διαμαρτυρόμαστε για απαράδεκτη και προκλητική σε βάρος μας διαιτησία. Και τι σύμπτωση! Και την πρώτη φορά που διαμαρτυρήθηκε η Αγία Παρασκευή για εις βάρος της διαιτησία, αντίπαλός της ήταν -όπως και χθες- ο Φιλαθλητικός! Μία καθ’ όλα θαυμάσια ομάδα, επικεφαλής στην βαθμολογία της Β΄ Εθνικής, η οποία ασφαλώς ΔΕΝ χρειάζεται την βοήθεια των διαιτητών για να πετύχει τους στόχους της. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι δεν το βλέπουν έτσι… Και δύο φορές φέτος, όποτε δηλαδή τέθηκε η ΚΑΠ αντιμέτωπη με τον Φιλαθλητικό, μας αφαίρεσαν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε με ίσους όρους τη νίκη.

Έχουμε ηττηθεί σε άλλα πέντε παιχνίδια την τρέχουσα σεζόν, χωρίς να προβάλλουμε ως πρόφαση την διαιτησία. Σε ένα εξ αυτών μάλιστα δώσαμε και συγχαρητήρια στους διαιτητές της αναμέτρησης για την απόδοσή τους, μέσω επίσημης ανακοίνωσης! Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του… Εμείς από τη μεριά μας θα προστατεύουμε την ομάδα μας με όποιον τρόπο μπορούμε.

Όμως εκείνο που μας ενόχλησε περισσότερο από κάθε τι στον χθεσινό αγώνα ήταν η χυδαία και αγενής συμπεριφορά του προέδρου του Φιλαθλητικού, ο οποίος:

1. Εξύβρισε χυδαία τον δεύτερο προπονητή μας Νίκο Διδάχο, μόνο και μόνο επειδή είχε έναν διάλογο, έντονο αλλά πολιτισμένο με τον προπονητή της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε με εξίσου χυδαίους χαρακτηρισμούς στην ομάδα μας.

2. Αγνόησε πλήρως την παρουσία της τεχνικής ηγεσίας και του προέδρου της ομάδος μας στον αγωνιστικό χώρο. Στον πρώτο αγώνα, ο πρόεδρος της Αγίας Παρασκευής, όπως κάνει πάντα και όπως κάνουν όλοι σχεδόν οι πρόεδροι των γηπεδούχων ομάδων, τον χαιρέτησε, τον ρώτησε αν χρειάζεται κάτι και του ευχήθηκε για έναν καλό αγώνα. Στο χθεσινό αγώνα ο “κύριος” Πρόεδρος του Φιλαθλητικού μας αγνόησε πλήρως, σαν να είχε απέναντί του κάποιους εχθρούς.

Ας είναι… Ο καθένας φέρεται ανάλογα με την αγωγή που έχει αποκτήσει στην διαδρομή του βίου του. Όμως ας μάθει ότι στον αθλητισμό, πέρα από τη νίκη και την ήττα, υπάρχει το φίλαθλο πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθαι, πράγματα που όπως φαίνεται δεν του τα έχουν μάθει και τα αγνοεί πλήρως… Και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο για τα νέα παιδιά που έχει στην ομάδα του, ούτε προάγει τα ιδεώδη του αθλητισμού…»,