Προς πώληση τα διαρκείας της ΑΓΕΖ

Στη διάθεση των φίλων της είναι τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΓΕΖ για τη σεζόν 2013-14. Η τιμή τους είναι ενιαία (50 ευρώ) και μαζί με το εισιτήριο, θα γίνεται έκδοση εκπτωτικών κουπονιών για διάφορα καταστήματα του νησιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Αθλητικής Γυμναστικής Ένωσης Ζακύνθου ανακοίνωσε ότι εκδόθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας της ανδρικής ομάδας μπάσκετ και διατίθενται στην… αγορά. Η τιμή τους έχει κοστολογηθεί στα 50 ευρώ, ενώ μαζί με ένα εισιτήριο διαρκείας οι κάτοχοι θα έχουν τη δυνατότητα έκπτωσης σε διάφορα καταστήματα του νησιού μας και επιχειρήσεις.

Πιο αναλυτικά κάποιες από τις επιχειρήσεις (αναμένονται κι άλλες) είναι:

* ΛΥΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ δίνει έκπτωση 5% σε όλα τα αναλώσιμα και αξεσουάρ, εκτός από προϊόντα multimedia & προωθητικών φυλλαδίων στους κατόχους κάρτας μέλους την οποία θα επιδεικνύουν στα ταμεία της επιχείρησης.

* ΣΟΥΛΗΣ πρατήριο SHELL στους Αμπελόκηπους , έκπτωση 10% στο πλύσιμο των αυτοκινήτων.

* ONEIROPOLIS είδη δώρων, προσφέρει έκπτωση 10% στα χειροποίητα κοσμήματα ,στους κατόχους του εκπτωτικού κουπονιού με την επίδειξη του στο ταμείο της επιχείρησης.

* ΠΥΡSOS ΖΑΚΥΝΘΟΥ συστήματα πυρόσβεσης ,προσφέρει έκπτωση 10% σε όλα τα είδη του.

* ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ προσφέρει έκπτωση 10% σε όλα τα μαθήματα (μαθηματικά-φυσική-χημεία) στις οικογένειες που είναι κάτοχοι του εκπτωτικού κουπονιού».