Προσέθεσε Στοίτση ο Πανναξιακός

Με προσεκτικές κινήσεις, ο Πανναξιακός δημιουργεί την ομάδα της νέας σεζόν και σε αυτό το πλαίσιο, προχώρησε στην απόκτηση του Γιώργου Στοίτση, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα του Βορρά με τη φανέλα της Μελίκης.

Η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Γιώργο Στοίτση.

Ο Γιώργος έρχεται στην ομάδα μας από την ομάδα του ΓΑΣ Μελίκη στην οποία αγωνιζόταν τα τελευταία 3 χρόνια και με την οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ την περασμένη σεζόν, βοηθώντας την τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της παραμονής μιας και έκλεισε τα play out με Μ.Ο. 22 πόντους ανά αγώνα όντας ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας στα play out.
Στις πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα της ομάδας ο Γιώργος αναφέρει:
“Νιώθω πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνίζομαι την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Νάξο και στον Πανναξιακό καθώς τα θέλω μου συμβαδίζουν με τους υψηλούς στόχους της ομάδας. Νιώθω επίσης χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον coach Καρατζά και την διοίκηση ελπίζοντας να ανταποκριθώ επάξια στις απαιτήσεις τους, ώστε να δώσουμε όλοι μαζί χαρά στον κόσμο της ομάδας μας! “
Γιώργο σε καλοσωρίζουμε στο νησί της Αριάδνης και σου ευχόμαστε ολόψυχα να έχεις μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την Πορτάρα στο στήθος!».