Προσθέτει εμπειρία με τον Τάταρη ο Βίκος Ιωαννίνων

Σε μία κίνηση με την οποία προσθέτει δύναμη και εμπειρία κοντά στο καλάθι, προχώρησε ο Βίκος Ιωαννίνων. Ο 25χρονος Διονύσης Τάταρης απάντησε θετικά στην πρόσκληση του γιαννιώτικου συλλόγου και τη νέα περίοδο θα «γεμίσει» τη ρακέτα της ομάδας.

«Η διοίκηση του Βίκου Ιωαννίνων ανακοινώνει μία ακόμη σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας για την αγωνιστικη σεζόν 2023-24. Ο λόγος για τον 25χρονο διεθνή με τις μικρές Εθνικές ομάδες που αγωνίζεται στις θέσεις του Power Forward/Center, Διονύση Τάταρη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει: «Ο Διονύσης είναι 25 ετών, έχει ύψος 2,05μ και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Απόλλωνα Πατρών, Άρη Θεσσαλονίκης, Δάφνη Δαφνίου, Τρίκαλα, αλλά και Κόροιβο Αμαλιάδας, έχοντας σημαντικές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών. Την περσινή χρονιά αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ερμή Σχηματαρίου (Α2 Εθνική). Το νέο απόκτημα του Βίκου Ιωαννίνων έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20, που φιλοξενήθηκε το 2017 στο Ηράκλειο της Κρήτης, που αποτελεί και την κορυφαία στιγμή στην μέχρι τώρα καριέρα του».

Ο ίδιος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις για την μετακίνησή του στα Γιάννενα για λογαριασμό του Βίκου Ιωαννίνων: «Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η διοίκηση και ο κόουτς του Βίκου Ιωαννίνων. Θα κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω».