Πρόβλημα με Τσιότρα

Όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζουμε στο εναρκτήριο τζάμπολ για τον αγώνα με τον Φιλαθλητικό , τόσο ανεβαίνει η αγωνία και η… αδρεναλίνη, καθώς ο Αρκαδικός, αντιμετωπίζει την πιο αθλητική ομάδα της Α2 κατηγορίας, που έχει εντυπωσιάσει από την  αρχή του φετινού πρωταθλήματος με τις νίκες της και το μπάσκετ που αποδίδει.

Μιλώντας για το παιχνίδι του Σαββάτου, ο Γιάννης Καστρίτης δήλωσε: «Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας, απέναντι σε μία πολύ αθλητική ομάδα με καλή ομοιογένεια, όπως είναι Φιλαθλητικός Ζωγράφου, που δίκαια συγκαταλέγεται μεταξύ των ομάδων-φαβορί για την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Εμείς προετοιμαζόμαστε σκληρά όλη την εβδομάδα, όπως για κάθε παιχνίδι και το Σάββατο θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ελπίζω να γίνει ένα καλό και θεαματικό παιχνίδι, που να το ευχαριστηθεί ο κόσμος στο γήπεδο»

Η προετοιμασία του Αρκαδικού γίνεται δυσκολότερη από τη στιγμή που ο Θόδωρος Τσιότρας, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τράβηγμα στο δικέφαλο. Ωστόσο, ο γκάρντ του Αρκαδικού αναμένεται να είναι κανονικά στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα του Σαββάτου.