Πρόβλημα με Φλιάτη στην Καβάλα

Πύρρειος αποδείχθηκε η εύκολη νίκη της Καβάλας στην Κομοτηνή επί του τοπικού ΓΑΣ για την 19η αγωνιστική του βόρειου ομίλου της Β’ Εθνικής. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον τραυματισμό του Γιώργου Φλιάτη στο γόνατο, ο οποίος προκάλεσε έντονη ανησυχία στους “αργοναύτες”.

«Θα περάσει από μαγνητική για να δούμε ακριβώς τι ζημιά έπαθε. Ευχόμαστε να μην είναι σοβαρό γιατί χάσαμε ήδη από τραυματισμό το Νταλό που ήταν το βασικό μας πεντάρι. Αν χάσουμε και το βασικό μας τεσσάρι, σίγουρα θα είναι πολύ μεγάλο πλήγμα για την ομάδα στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο», τόνισε ο Νίκος Πενταζίδης μετά τη λήξη του κυριακάτικου αγώνα.

Ο προπονητής της Καβάλας σχολίασε και τη συνέχεια του πρωταθλήματος… «Η Λευκάδα έκανε την ήττα στα Πεύκα. Αυτό που κοιτάμε εμείς είναι η δική μας ομάδα. Το καλό είναι ότι έχουμε δυο παιχνίδια στην έδρα μας με Φάρσαλα και Λαμία. Θεωρώ ότι μπορούμε να τα κερδίσουμε αν παίξουμε κανονικό μπάσκετ. Μετά πάμε στη Γέφυρα και ξεκινάνε οι δύσκολοι αγώνες μετά τα δυο εντός. Πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και συγκεντρωμένοι.

Φυσικά να δούμε πως θα πάει ο Γιώργος ο Φλιάτης. Αν έχουμε μια ακόμη απώλεια ενός παίκτη, τότε καταλαβαίνεται ότι η διαχείριση που πρέπει να κάνουμε είναι πολύ διαφορετική».

Πηγή: proininews.gr