Η ενίσχυση του ρόστερ του Εθνικού συνεχίζεται με την προσθήκη σε αυτό ενός ακόμη παίκτη με εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες. Ο λόγος για τον Γιάννη Γκαβασιάδη, ο οποίος θα φορά τη νέα περίοδο τη φανέλα του πειραιώτικου συλλόγου.

“Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Γκαβασιάδη. Η διοίκηση του τμήματος στην προσπάθεια, που κάνει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ομάδα, προχώρησε στη μεταγραφή του 28χρονου καλαθοσφαιριστή, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση και συμπληρώνει: “Ο Γιάννης Γκαβασιάδης διαθέτει πλούσια εμπειρία από τις Εθνικές Κατηγορίες, ενώ έχει αγωνιστεί και στα «σαλόνια» της Basket League. Ο Γιάννης ξεκίνησε το μπάσκετ στην Τερψιθέα Γλυφάδας (2002-2010), ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ΑΟΝΑ (2010-2015) και ΕΦΑΟΖ (2015-2018). Ο Έλληνας ψηλός στη συνέχεια αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ με τη φανέλα του Λαυρίου.

Το καλοκαίρι του 2019 επέστρεψε στην Α2, όπου αγωνίστηκε στο Ψυχικό. Την επόμενη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Παγκρατίου και πάλι στο πρωτάθλημα της Α2, ενώ πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν στον Κόροιβο Αμαλιάδας (Α2) και την ολοκλήρωσε στον Πανερυθραϊκό (Α2)”.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Γκαβασιάδης δήλωσε για τη μεταγραφή του: “Είμαι ευγνώμων και γεμάτος αισιοδοξία, που βρίσκομαι στην ιστορική ομάδα του Εθνικού. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας, που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και σεβασμό και μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ μαζί τους.

Θα δώσω το 100% μου, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της τη νέα σεζόν. Εύχομαι μια καλή μπασκετική σεζόν και υγεία σε όλους”.