Πρόσθεσε εμπειρία ο Έσπερος, που ανακοίνωσε τον Μάκη Αδαμόπουλο

Σε μία σημαντική κίνηση, μ’ έναν παίκτη που διαθέτει αρκετή εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες, προχώρησε ο Έσπερος Καλλιθέας. Ο Μάκης Αδαμόπουλος είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του καλλιθεάτικου συλλόγου, με τον 29χρονο φόργουρντ-σέντερ να «γεμίζει» τη ρακέτα της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Τον 29χρονο φόργουορντ – σέντερ Μάκη Αδαμόπουλο θα έχει τη νέα σεζόν στο δυναμικό του ο ΠΟΚ Έσπερος. Ο Αδαμόπουλος που έχει ύψος 2μ.05, έχει στο παρελθόν αγωνιστεί στον Ίκαρο Καλλιθέας, την Καβάλα, τον Γλαύκο Πατρών, τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου , τον Ήφαιστο/Αχιλλέα, τον Έσπερο ΑΟΠΑ και την Απολλωνιάδα, ομάδα που αγωνίστηκε για 8 χρόνια από το 2005 έως το 2013.

Ο Αδαμόπουλος, μηχανικός πληροφορικής από το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, ξεκίνησε μπάσκετ σε ηλικία 3 χρονών στο γήπεδο που ήταν σχεδόν απέναντι από το σπίτι του, στο Σκαγιοπούλειο της Πάτρας, γειτονιά δίπλα στα Ψηλά Αλώνια, παίζοντας με την ομάδα του Σκαγιοπούλειου, της συνοικίας της Πάτρας που πήρε το όνομά της από το ορφανοτροφείο που ίδρυσε το 1926 ο Πατρινός σταφιδέμπορος Περικλής Σκαγιόπουλος, για τα ορφανά του πολέμου.

Η ομάδα του Σκαγιοπούλειου είναι από τις πιο ιστορικές στην Πάτρα, με τρεις συμμετοχές στην κορυφαία εθνική κατηγορία στο μπάσκετ ανδρών (1949,1951,1954)
«Από χρόνια ήθελα να συνεργαστώ με τον κόουτς Ταυρόπουλο γιατί εκτιμώ το έργο του και το πώς βοηθά και αναπτύσσει τους παίκτες. Παράλληλα η Καλλιθέα με βολεύει και γεωγραφικά για να συνδυάζω μπάσκετ και δουλειά” τόνισε ο Αδαμόπουλος», δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο 29χρονος αθλητής.