Με… αστραπιαίες κινήσεις προχωρά το Ρούπελ Σιδηροκάστρου στο μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας περιόδου. Πρώτα φρόντισε να κρατήσει μία τριάδα παικτών από το ρόστερ της περασμένης σεζόν (Γκούτζιας, Κάτος και Κεμανετζής) και εν συνεχεία πρόσθεσε και τον Δημήτρη Λόγυρο…

«Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή τριών καλαθοσφαιριστών, που βοήθησαν την ομάδα μας να πετύχει και με το παραπάνω τους στόχους της στην ιστορική επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο 34χρονος center Θωμάς Γκούτζιας θα συνεχίσει στα “μπλε” για δεύτερη διαδοχική χρονιά “θωρακίζοντας” την ρακέτα της ομάδας. Για τρίτη διαδοχική χρονιά στα “μπλε” θα συνεχίσει και ο 23χρονος sg, Γρηγόρης Κάτος έπειτα από μια γεμάτη αγωνιστική χρονιά. Τέλος, ο 22χρονος pf, Βαγγέλης Κεμανετζής μετά από ένα εξαιρετικό δεύτερο μισό πρωταθλήματος και την καλύτερη του σεζόν συνολικά, θα συνεχίσει στην ομάδα μας για τέταρτη διαδοχική χρονιά.

Θωμά, Γρηγόρη και Βαγγέλη σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή αρχή με υγεία και πολλές επιτυχίες για άλλη μια χρονιά με την φανέλα της ομάδας μας!», αναφέρει η ανακοίνωση με την τριπλή ανανέωση, ενώ ήρθε να προστεθεί κι εκείνη για τον Λόγυρο.
«Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου καλαθοσφαιριστή, Δημήτρη Λόγυρου και του εύχεται καλή αρχή με υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.
Ο νεαρός guard με καταγωγή από Κατερίνη και ύψος 1.93μ. παρά το νεαρό της ηλικίας του (γεν. 2002) έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε αρκετές ομάδες, με τελευταίο του σταθμό τους Ικάρους Σερρών όπου και ξεχώρισε στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στην πορεία πρωταθλητισμού και την 3η θέση που έλαβε στο τέλος η πρώην ομάδα του.
Βιογραφικό
ΧΑΝΘ U18
ΒΑΟ – Γ’ Εθνική
Ευκαρπία – Β’ Εθνική
Ιωνικός Ιωνίας – Γ’ Εθνική
TSG Reutingen – Γερμανία
Γ.Σ Ίκαροι Σερρών – ΕΚΑΣΑΜΑΘ
Δημήτρη, καλωσόρισες στην ομάδα μας!».