Πρόσκληση σε tryouts για παιδιά από την Ολυμπιάδα Παπάγου

tryouts_olympiada papagouΑνοιχτή πρόσκληση σε παιδιά που παίζουν μπάσκετ κι έχουν γεννηθεί από το 2000 έως το 2002 για να στελεχώσει τα αντίστοιχα τμήματά της απευθύνει η Ολυμπιάδα Παπάγου. Ο σύλλογος θέλει να βρει παίκτες που θα μπορούσαν να γεμίσουν τα ρόστερ των παιδικών κι εφηβικών της τμημάτων κι έτσι το προσεχές σαββατοκύριακο 11 και 12 του Ιούνη θα έχει ανοιχτή προπόνηση για τους ενδιαφερόμενους.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
“Ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε αθλητές μπάσκετ με έτος γέννησης 2001 και 2002 για την στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος Παιδικό Α΄ ΕΣΚΑ και με έτος γέννησης 2000 για το Εφηβικό Β΄ ΕΣΚΑ.

Με τις δοκιμαστικές προπονήσεις-TRYOUTS, ο σύλλογος μας θα προσπαθήσει να βρει παίκτες που θα μπορούσαν να γεμίσουν τα ρόστερ αυτών των τμημάτων για την αθλητική περίοδο 2016-17.Μέσα από αυτή τη διαδικασία δίνεται η δυνατότητα και στους αθλητές να γνωρίσουν από κοντά την μπασκετική οικογένεια της Ολυμπιάδας Παπάγου, τους συντελεστές, τις συνθήκες δουλειάς, τους προπονητές, αλλά και να έχουν μια δια ζώσης εμπειρία για να διαπιστώσουν τη φιλοσοφία του συλλόγου.
Τα Tryouts θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Ιουνίου στις 19:00 στο Κλειστό Γήπεδο Παπάγου (Νευροκοπίου 2-4).

Πληροφορίες:
email: info@olympias-papagou.gr
6977 203 652 – Coach Χρήστος Σγουρίτσας
6977 077 900 – Team Manager Κώστας Κώτσης
www.olympias-papagou.gr, www.facebook.com/Olympias.Papagou”.