Πρόταση με… βαλκανικό ντέρμπι από τον CK στο BETroom

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του infobasket… Έχουμε ξεκινήσει δυναμικά και εύχομαι και σήμερα ανάλογη συνέχεια, διότι το Eurobasket συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον! Όποιος φίλος ή φίλη είδε το Φινλανδία-Πολωνία πραγματικά έμεινε άφωνος, καθώς τέτοια παιχνίδια μένουν στο μυαλό για αρκετό διάστημα. Με δύο παρατάσεις, με χιτσκοκικό φινάλε στην κανονική διάρκεια, πραγματικά εκπληκτικό παιχνίδι.

Πάμε στα σημερινά όπου έχουμε βαλκανικό derby μεταξύ Μαυροβουνίου και Κροατίας (17:45) για τον τρίτο όμιλο, εκεί όπου οι Ισπανοί είναι το φαβορί για την πρωτιά και μετά οι σημερινοί “ταυρομάχοι” θα παλέψουν για την δεύτερη θέση χωρίς αυτό να σημαίνει πως το πλασάρισμα θα είναι καλό, καθώς στον όμιλο της Πόλης με Σερβία, Ρωσία, Τουρκία τα πράγματα είναι περίπλοκα. Στο σημερινό ματς έχουμε δύο ομάδες που στα δύο πρώτα παιχνίδια έχουν δείξει περισσότερο αμυντικές αρετές παρά επιθετικές. Από την μία οι Κροάτες που χωρίς Bogdanovic δεν μπορούν επιθετικά κάτι αξιόλογο, αλλά αμυντικά παρουσιάζουν καλό πρόσωπο και από την άλλη οι Μαυροβούνιοι που ουσιαστικά σήμερα έχουν ματς με ίδια ταχύτητα καθώς Ισπανία 1η και Ουγγαρία 2η αγωνιστική αντίστοιχα δεν είναι αξιόλογα κριτήρια να βγάλουμε συμπεράσματα. Oπότε απόψε θα δούμε ποιος θα βγάλει έκρηξη πάθος και θέληση για τη νίκη και αναμένονται πολλά φάουλ γενικά σκληρό παιχνίδι και με τα τωρινά δεδομένα χαμηλό σκορ.

Περιμένω το Μαυροβούνιο να βρει τα συστήματα πάνω στο αστέρι της Κροατίας να τον κουράσει με double defence με σκληρά σκριν και pshysical game στα όρια του ανεκτού γιατί έτσι έχει ελπίδα να μείνει κοντά και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Σίγουρα οι Κροάτες είναι καλή ομάδα με καλή 5αδα, παίζουν ανά τα χρόνια καλό μπάσκετ αλλά στην διοργάνωση αυτή δεν έχω δει φρεσκάδα και όρεξη και ας ελπίσουμε το ίδιο και για σήμερα..

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ +6.5 1,80@

Παίρνω το ρίσκο έτσι ζω,

CK