Πρόταση με playoff A1 και Hockey NHL Stanley Cup Playoff στο BETroom

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του infobasket και του BETroom. Στον απόηχο του final 4 και της κατάκτησης του 1ου τροπαίου της Fener, εύχομαι να απολαύσατε έναν σχετικά εύκολο ημιτελικό με την Fener να μην αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης από το πρώτο λεπτό παίζοντας σεληνιασμένη και με πάθος για την πρόκριση απέναντι στη Real, η οποία προσωπικά δεν χτύπησε ποτέ κάτι καλύτερο απο την 4η θέση στο τουρνούα.

Εννοείται πως δεν περιμένατε εμένα να σας πω να παίξετε Fener ο καθένας κρίνει ανάλογα τα τόσο πολύ-φορτωμένα παιχνίδια. Εδώ είμαστε για άλλα πράγματα και γι’ αυτό στάθηκα στον ημιτελικό. Το υποστηρίξαμε σαν σελίδα και δικαιωθήκαμε. Ας ευχηθούμε του χρόνου στο final 4 στο Βελιγράδι να δούμε ελληνικές συμμετοχές. Εκεί θα είναι πολύ αλλιώς τα “κοζια”…

Πάμε στα σημερινά, όπου θα ασχοληθούμε με ελληνική Basket league και το ματς ΑΕΚ-ΠΑΟ. Καλή η ομάδα της ΑΕΚ με καλό και δουλεμένο σύνολο, αλλά ακόμα θέλει δουλειά. Σίγουρα η νίκη στο προηγούμενο εντός έχει δώσει το επόμενο step για άνοδο και την προσπάθεια που κάνει να ξαναμπεί δυνατά στο κόλπο πρωταθλητισμός. Εκεί όπου πρέπει να βρίσκεται, όπως και οι 2 της Θεσσαλονίκης, να ξανά βιώσουμε παλιές καλές εποχές. Αλλά νομίζω πως για φέτος είναι ευχαριστημένη και ο Παναθηναϊκός αναμένεται να μπει δυναμικά και θα τελειώσει τη σειρά επαγγλεματικά. Είναι καλύτερη ομάδα στο σύνολο, τουλάχιστον 2-3 επίπεδα σε όλα από την ΑΕΚ.
Θεωρώ λοιπόν πως θα μπει συγκεντρωμένος να κερδίσει να έχει και το χρόνο απέναντι στον Ολυμπιακό να ετοιμαστεί και σ’ αυτό το επίπεδο και η μία μέρα παραπάνω σωματική και πνευματική παίζει ρόλο.

Ματιά στο Hockey NHL Stanley Cup

Στο δεύτερο σκέλος του άρθρου θα ασχοληθούμε με χόκεϊ και Stanley cup playoff. Συναρπαστικοί αγώνες για τους φίλους που παρακολουθούν χρόνια και γνωρίζουν πως ο κόσμος στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού τα βλέπει και τα περιμένει κάθε χρόνο πως και πως!!! Οι αγώνες και οι σειρές έχουν φτάσει ένα βήμα πριν από το μεγάλο τελικό για το πολυπόθητο Stanley cup. Ενα από τα πιο βαριά κύπελλα και σε ιστορία αλλά και σε κιλά (!), καθώς είναι τεράστιο πραγματικά. Σήμερα έχει game 6 ανάμεσα σε Anaheim Ducks και Nashville Predators, την ομάδα έκπληξη στα φετινά playoffs αφήνοντας μάλιστα στο 1ο γύρο τους λατρεμένους μου Chicago Blackhawks με 4-0. Έδειξε πως δεν ήταν τυχαίο γεγονός φτάνοντας να διεκδικεί μία θέση στους τελικούς φέτος και απέχοντας μόλις μια νίκη απ’ αυτό. Πραγματικά εντυπωσιακό κατόρθωμα.

Από την άλλη οι Ducks μια ομάδα σταθερά στα πάνω ράφια του αθλήματος, αλλά με τον πρωταθλητισμό στις κρίσιμες στιγμές, κάπου χάνεται και κάπου αναχωρεί από την συνέχεια. Φέτος δεν υπήρχε καθόλου φαβοριτισμός και άφησε τη regular season χωρίς πολλά λόγια και χωρίς υποσχέσεις για κατάκτηση και για συμμετοχή στον τελικό. Έκανε το 2-2 στο game 4 και κέρδισε στο Nashville που δεν είχε κερδίσει στα φετινά playoff κανείς και ξανά έφερε το πλεονέκτημα της έδρας στο Anaheim. Αλλά έχασε ξανά και η σειρά μετατράπηκε σε 3-2 και πάει να παίξει all in, όλη τη χρονιά εκτός έδρας και να ξαναφέρει την σειρά σε 7ο και τελικό game στην έδρα του. Γενικά έχει πάει πολύ καλύτερα εκτός έδρας όπως και με τους Oilers έχασε τα πρώτα δύο εντός και μετά πήρε τα 2 εκτός. Θεωρώ πως θα πάει να χαλάσει την γιορτή και θα πάει η σειρά σε 7ο ματς. Σίγουρα είναι δύσκολο ματς γιαυτο και οι τιμές δεν είναι φαβορί, και λογικό με μια μόνο ήττα οι Predators εντός αλλά πιστεύω πως θα δικαιωθώ και θα έχουμε συνέχεια…

Παναθηναϊκός 1.42@ stoiximan bet 365 1,41@

Nashville predators- Anaheim ducks 2 stoiximan 2,12@ bet 365 2,25@ ΟΠΑΠ ΚΩΔΙΚΟΣ 3600 114-2 ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 1,92@

ΚΑΙ ΜΟΝΑ ΚΑΙ ΔΥΑΔΕΣ.

Καλή επιτυχία σε όλους
C.K.