Πρώτη στο τουρνουά “Π.Δημάκος” η Βόνιτσα

vonitsa-omadikiΤην πρώτη θέση κατέλαβε η Βόνιτσα στο τριήμερο τουρνουά «Πέτρος Δημάκος»που διοργάνωσε η ομάδα του Φαίακα στην πόλη της Κέρκυρας με τη συμμετοχή και των Νικόπολη και ΑΓΣΙ Ιωαννίνων.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τρεις ομάδες του τουρνουά θα είναι πρωταγωνίστριες στο επικείμενο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ και ήταν μια καλή ευκαιρία  για τον coach Τάκη Πανούλια για χρήσιμα συμπεράσματα.
Εν τω μεταξύ, η Βόνιτσα με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον Φαίακα για τη φιλοξενία στο νησί, ευχόμενη παράλληλα καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα

«Το Δ.Σ. της ομάδας μας και από τη θέση αυτή θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα του Φαίακα και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της Άκη Παυλογιάννη καθώς και τον έφορο Σπύρο Φαγογένη για την άριστη φιλοξενία τους στην αποστολή της ομάδας μας στο νησί. Το άθλημά μας έχει  ανάγκη από παράγοντες με ήθος και ανιδιοτελή προσφορά  σαν αυτή των φίλων Άκη και Σπύρου. Ευελπιστούμε στο μέλλον να τους ανταποδώσουμε τη φιλοξενία. Καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΒΔΕ σε όλες τις ομάδες του τουρνουά».

Τα αποτελέσματα:
Παρασκευή 27/9
Βόνιτσα – ΑΓΣ Ιωαννίνων 74-65
Νικόπολη – ΚΕ Φαίακας 72-48

Σάββατο 28/9
Βόνιτσα – ΚΕ Φαίακας 65-50
ΑΓΣ Ιωαννίνων – Νικόπολη 78-70

Κυριακή 29/9
Βόνιτσα – Νικόπολη 90-77