Την αισιοδοξία του ότι θα βγει κάτι ουσιαστικό σε πρώτη φάση για την Α2 και την Α1 γυναικών, από τη συνάντηση που είχαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, εκφράζει ο ΠΣΑΚ. Τα μέλη του συνδέσμου συναντήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (4/2) με τα δύο κυβερνητικά στελέχη κι εξέφρασαν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους, επισημαίνοντας στην ανακοίνωσή τους, ότι εκείνο που τους έγινε γνωστό από τους Αυγενάκη και Μαυρωτά είναι πως “… δεν περνά 100% από το χέρι τους” η επιστροφή στα γήπεδα.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ αναφέρει:

“Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι η συνάντηση μεταξύ των Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, με αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

Οι κύριοι Αυγενάκης και Μαυρωτάς, άκουσαν τους προβληματισμούς των παικτών, τις προτάσεις τους και συζήτησαν για τις λύσεις που μπορούν να βρεθούν, για να επιστρέψουν σε πρώτη φάση στις προπονήσεις, οι ομάδες από την Α2 κατηγορία και κάτω.

Τόσο ο Υφυπουργός, όσο και ο Γενικός Γραμματέας, μας παρουσίασαν τις προτάσεις που καταβάλουν κάθε βδομάδα για την επιστροφή στα γηπεδα και παραδέχθηκαν, ότι δεν περνάει 100% από το χέρι τους.

Το αίτημα μας για παροχη άδειας προπονήσεων, καταρχήν στην Α2, συνοδεύεται από καταβολή 20.000 ευρώ για την κάλυψη των απαραίτητων εβδομαδιαίων τεστ και θα εξεταστεί αυριο”.