Πυροδοτεί “βόμβα” με τον Μιλεντίγιεβιτς ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια!

Έτοιμος να… πυροδοτήσει μία μεταγραφική “βόμβα” είναι ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, καθώς όπως αποκαλύπτει το “SportCyclades” βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ιάκωβου Μιλεντίγιεβιτς! Μία κίνηση που αν επιβεβαιωθεί σίγουρα θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά του Αιγαίου, καθώς όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον χώρο του αθλήματος πρόκειται για έναν εντυπωσιακό παίκτη.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική εφήβων το 2015 (σ.σ. στον τελικό της 2 Αυγούστου στο κατάμεστο κλειστό του Βόλου κόντρα στην Τουρκία (64-61) τελείωσε το ματς με 8 πόντους και δύο τρίποντα) έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω, Δούκα (Α2) και Κόροιβο Αμαλιάδας (Basket League), ενώ τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε στο Ψυχικό, βοηθώντας την πρώτη σεζόν στα μέγιστα την ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα με 14,1 πόντους, 3,5 ριμπάουντ, 3,4 ασίστ και 48 εύστοχα τρίποντα, αποτελώντας έναν από τους ποιοτικότερους γκαρντ της κατηγορίας.

Έτσι, μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του προπονητή Λευτέρη Τσαουσίδη , πρώτη μεταγραφή του ΑΠΑΣ για τη σεζόν 2021-22 εκτός απροόπτου θα αποτελέσει ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι, αφού ήδη καταστρώνονται τα πλάνα για το… κτίσιμο της ομάδας για το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής.