Π. Ερμείδης: “Να βγάλουμε αντίδραση”
Τέλος ο Αλάντε Φενέρ από τον Χαρίλαο Τρικούπη

Τα δύο τελευταία… στραβοπατήματα του Χαρίλαου Τρικούπη έχουν προκαλέσει προβληματισμό στην ομάδα του Μεσολογγίου. Παίκτες και προπονητικό επιτελείο δείχνουν να έχουν εστιάσει στα προβλήματα που οδήγησαν σε αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα, με τον άσο της ομάδας Παναγιώτη Ερμείδη να επισημαίνει ότι “… καλούμαστε να βγάλουμε την απαραίτητη αντίδραση”, ενόψει τους ματς κόντρα στην αξιόμαχη και ιδιαιτέρως επικίνδυνη ΦΕΑ.

“Η ομάδα μας προέρχεται από δύο πολύ δύσκολες ήττες που ήρθαν μάλιστα στο τέλος. Καλούμαστε να βγάλουμε την απαραίτητη αντίδραση για το πολύ δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στην ΦΕΑ, μια ομάδα πολύ σκληρή και ιδιαίτερα στην έδρα της. Δείχνοντας πάθος, θέληση και 100% συγκέντρωση πάμε δυνατά να διεκδικήσουμε την νίκη”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ερμείδης.

Επισημοποιήθηκε, εξάλλου και το “διαζύγιο” του Χαρίλαου Τρικούπη με τον Αλάντε Φενέρ με μία λιτή ανακοίνωση από πλευράς του συλλόγου: “Ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας μας με τον αθλητή Αλάντε Φενέρ και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του”.