Ράλλης: «ανταποκριθήκαμε καλά», Μάνος: «Στόχος να βγάζουμε παιδιά»

Τη δεύτερη νίκη του εντός έδρας ήρε ο ΟΦΗ επικρατώντας του ΕΦΑΟΖ. Οι δύο προπονητές μετά το τέλος του αγώνα μίλησαν για την αναμέτρηση, με τον Βασίλη Ράλλη να αναφέρει. 

«Ο Ζωγράφου είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Ηρθε με δύο απουσίες που είναι πολύ σημαντικές. Είναι μία ομάδα που τρέχει πάρα πολύ, πιέζει στο γήπεδο. Θεωρώ ότι ανταποκριθήκαμε καλά, παρόλο που κάναμε περισσότερες επιθέσεις από ότι χρειαζόμασταν. Ημασταν καλοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, με εξαιρέσεις κάποια δίλεπτα. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά στην πίεση, με εξαίρεση τα τελευταία 40 δευτερόλεπτα, που στην ουσία εκεί κρίθηκε το παιχνίδι, κάναμε λάθη που δεν έπρεπε να κάνουμε. Η ομάδα του Φιλαθλητικού είναι ένα παράδειγμα για το πως θα έπρεπε να είναι οι ομάδες σε αυτές τις κατηγορίες, με πολλούς νέους παίκτες. Πολύ δουλεμένη ομάδα.. Προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι…Παίξαμε αρκετά καλά και ωραίο μπάσκετ για τον κόσμο…».

Από τη δική του πλευρά, ο Γιάννης Μάνος είπε. «Εχουμε τα δύο δικά μας μεγάλα παιδιά, τραυματίες από την πρώτη αγωνιστική. Ο μέσος όρος ηλικίας των υπολοίπων παιδιών είναι 18 χρονών. Κάνουμε μία προσπάθεια, παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι, δεν είναι εύκολο. Είναι παιδιά που παίζουνε πρώτη φορά μπάσκετ. Παίξαμε με μία καλή ομάδα, ποιοτική, μας χτύπησαν στις αδυναμίες. Κάναμε την προσπάθειά μας δεν τα καταφέραμε, πάμε στο επόμενο. Στόχος του Φιλαθλητικού είναι να βγάζει παιδιά, που θα φτάσουμε θα δείξει…».