Ράλλης: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση, αλλά από τους βαθμούς και τη νίκη»

Κουράστηκε, αλλά στο τέλος ο ΟΦΗ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Χανίων και να ξεκινήσει με νίκη το νέο πρωτάθλημα. Ο Βασίλης Ράλλης μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε για το ματς αλλά και τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα. 

«Νομίζω ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι έτοιμη. Τα Χανιά έδειξαν σημάδια κόπωσης στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά κι εμείς δεν είμαστε έτοιμοι γιατί δεν έχουμε τα παιχνίδια που θέλουμε. Εχουμε πολλούς τραυματισμούς, σήμερα στην ουσία παίξαμε χωρίς τα δύο 5άρια μας. Αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον Σταμπουλή στο “5” παρόλο την εμφάνιση που έκανε, δεν είναι αυτή η θέση του. Το παιδί το έχουμε πάρει γι’ άλλη θέση, θα μας βοηθήσει όμως κι εκεί φέτος.

Είναι απώλεια για εμάς ο Πρωτογεράκης, θα μείνει έξω για δύο μήνες, ο Πάλης είχε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό. Νομίζω πως όταν η ομάδα κατεβαίνει χωρίς τους ψηλούς της σ’ ένα παιχνίδι, τότε είναι επικίνδυνο. Είμαστε πιο έμπειρη ομάδα από τα Χανιά, αυτό είναι σίγουρο. Νομίζω ότι αυτό μέτρησε στο τέλος, στις επιλογές μας και στις αποφάσεις μας, ήμασταν και λίγο τυχεροί για να πούμε κιόλας και την αλήθεια σε κάποιες φάσεις. Στο τέλος βάλαμε τις βολές που έπρεπε και κερδίσαμε το ματς. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση, αλλά είμαι ευχαριστημένος από τους βαθμούς και τη νίκη».