Ράλλης: «Είχαμε την ψυχολογία με το μέρος μας», Μποχωρίδης: «Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Μία ακόμα νίκη προσέθεσε στο ενεργητικό του ο ΟΦΗ, επικρατώντας της Πεντέλης και ο Βασίλης Ράλλης στις δηλώσεις του για το παιχνίδι, ανέφερε: “Κάναμε ένα μέτριο παιχνίδι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο ειδικά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Ευτυχώς όμως κάναμε ένα καλό τέταρτο δεκάλεπτο σωστά σκεπτόμενοι, πιέσαμε πάρα πολύ τον αντίπαλο βγάλαμε κάποιους αιφνιδιασμούς και από την στιγμή που προηγηθήκαμε με τέσσερις πόντους φέραμε το ματς στα μέτρα μας, είχαμε την ψυχολογία με το μέρος μας και καταφέραμε να κερδίσουμε.

Όπως λέω σε κάθε αγωνιστική δεν είναι κανένα παιχνίδι εύκολο και δεν πρέπει να βλέπουμε τη βαθμολογία του αντιπάλου. Όλα τα ματς είναι δύσκολα είτε παίζεις εντός, είτε εκτός έδρας. Δεν πρέπει να υποτιμάμε κανένα. Κοιτάμε πλέον το επόμενο ματς με τον Παπάγου να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να πάμε και εκεί να κερδίσουμε”.

Από τη δική του πλευρά, ο Νίκος Μποχωρίδης μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα για την εμφάνιση του αλλά και τη νίκη επί της Πεντέλης υπογράμμισε ότι:

“Δεν έχει σημασία που εγώ σημείωσα 35 πόντους. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε ένα ματς απέναντι σε μια ομάδα που είχε εννέα σερί ήττες και ήρθε πολύ αποφασισμένη για να κάνει ένα restart. Ευτυχώς για εμάς δεν μπόρεσαν να το κάνουν εδώ πέρα. Παίξαμε όσο πιο καλά μπορούμε. Νομίζω ότι οι 35 πόντοι που σημείωσα δεν είναι ατομικό μου ρεκόρ σίγουρα είναι προσωπικό με τον ΟΦΗ. Απ΄ότι θυμάμαι έχω βάλει και παραπάνω πόντους όταν ήμουν παίκτης του Ηράκλειο”.

Για το ποιός είναι πλέον ο στόχος του ΟΦΗ μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος:

“Μας ενδιαφέρει να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι στην Ελευσίνα αν και είχαμε πολλούς τραυματίες σε αυτό το ματς. Γενικά ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για την ομάδα καθώς είχαμε ένα σερί πέντε νικών. Θέλουμε από την άλλη να μαζέψουμε και τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο γιατί ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ είναι ένα ιστορικό σωματείο”.