Ράλλης: «Κάναμε υπερπροσπάθεια»

Την πρώτη εντός έδρας ήττα γνώρισε ο ΟΦΗ καθώς δεν τα κατάφερε απέναντι στο Αιγάλεω. Ο Βασίλης Ράλλης μιλώντας στο επίσημο κανάλι του συλλόγου, για την εικόνα της ομάδας του τόνισε το πόσο ευχαριστημένος είναι από την προσπάθεια των παικτών του απέναντι σε μια ομάδα-φαβορί. 

«Ηταν πολύ καλό το ματς και από εμάς και από την αντίπαλη ομάδα. Παίξαμε με έναν αντίπαλο, που για εμένα, είναι μέσα στα δύο φαβορί για να πάρει το πρωτάθλημα, αήττητη μέχρι και το τέλος του σημερινού (14/11) παιχνιδιού. Κάναμε υπερπροσπάθεια, είχαμε παιδιά που δεν ήταν ακόμα έτοιμα, αλλά έπρεπε να τους βάλουμε να βοηθήσουν. Κάναμε κάποια κρίσιμα λάθη τα τελευταία δύο λεπτά… Χάσαμε πάρα πολλά ριμπάουντ  στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί κρίθηκε το αν κάποια στιγμή θα μπορούσαμε να φύγουμε στο σκορ. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε με κοντά σχήματα και είναι και αυτός ένας λόγος που χάσαμε τα ριμπάουντ.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά και ευτυχισμένος από τον κόσμο. Το γήπεδο στα όρια μπορεί να ήταν γεμάτο, ήταν. Συγχαρητήρια στο Αιγάλεω έχει πολύ καλή ομάδα και καλό προπονητή. Από τους καλύτερους στις εθνικές κατηγορίες. Προχωράμε, πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Θα κερδίσουμε ότι μπορούμε. Μακάρι όταν χάνουμε να γίνεται με αυτόν τον τρόπο».