Ράλλης: «Να εκμεταλλευτούμε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου»

Ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσει τον Ικαρο Ν. Σμύρνης την Κυριακή (13/1, 17:00) και ο Βασίλης Ράλλης μιλώντας για την επερχόμενη αναμέτρηση, ανέφερε.

“Είναι μια επανεκκίνηση για όλους μας μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Το ζητούμενο είναι ο αγωνιστικός ρυθμός που θα παρουσιάσουμε αν και αυτό είναι ένας παράγοντας που δεν ισχύει μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες. Θεωρώ ότι προπονηθήκαμε καλά και πιστεύω πως μας έγιναν μάθημα οι εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων. Πιστεύω ότι αυτές οι εμφανίσεις μας έκαναν καλό γιατί πρέπει να μάθουμε να παίζουμε μπάσκετ όχι μόνο κάτω από θετική ψυχολογία αλλά και από αρνητική.

Ο Ίκαρος είναι μια ομάδα που παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο στα εντός έδρας παιχνίδια και από φαβορί για υποβιβασμό, έχει μετατραπεί σε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που έχει κάνει νίκες απέναντι σε ομάδες που θεωρούνται φαβορί για την άνοδο. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, πάντα κρύβει παγίδες μια επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, να εκμεταλλευτούμε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και να συνεχίσουμε νικηφόρα την πορεία μας”.