Ράλλης: «Οι στόχοι μας είναι πρωταγωνιστικοί»

Με διάθεση για σκληρή δουλειά και μοναδικό στόχο την επιστροφή της ομάδας στην Α2, πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη προπόνηση του Ηράκλειο.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός για να ακολουθήσει ένα σχετικό δυνατό -για πρώτη μέρα- πρόγραμμα. Ο Βασίλης Ράλλης ήταν ξεκάθαρος από την αρχή: “Οι στόχοι μας είναι πρωταγωνιστικοί, δηλαδή η άνοδος. Βέβαια η Β΄Εθνική θα είναι πολύ δύσκολη κατηγορία φέτος αλλά εμείς θα δουλέψουμε για να πετύχουμε. Έχουμε πάρει παίκτες που περιμένουμε να μας βοηθήσουν πολύ ενώ περιμένουμε ακόμα έναν στη θέση δύο”.

Ο τεχνικός των κρητικών δεν παρέλειψε να αναφερθεί και Δυο Αοράκια στο οποίο και μετακόμισε η ομάδα του: “Είναι ένα κλειστό-παλάτι που σίγουρα μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη διάθεση. Κατά κάποιον τρόπο πήραμε τη σκυτάλη από την Εθνική αλλά είχαμε προγραμματίσει από πριν να έρθουμε εδώ”.

Από την πλευρά του, ο Σωκράτης Γκιζόγιαννης που αποκτήθηκε αυτό το καλοκαίρι σημείωσε: Οι παίκτες που στελεχώνουν την ομάδα δείχνουν πως ο πήχης μπήκε ψηλά”, για να εκθειάσει και αυτός τις εγκαταστάσεις στη νέα έδρα της ομάδας του…

Πηγή: neakriti.gr