Ράλλης: «Το καλύτερο μας παιχνίδι», Μποχωρίδης: «Δώσαμε το 100% του εαυτού μας»

Με νίκη συνέχισε ο ΟΦΗ επικρατώντας του ΟΦΗ, φτάνοντας τις πέντε νίκες στο πρωτάθλημα. Ο  Βασίλης Ράλλης μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε για το παιχνίδι, αναφέροντας.

“Ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα μαζί με τον Πανελευσινιακό. Με τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Σήμερα κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και ότι μας έδωσε ο αντίπαλος το πήραμε. Χτυπήσαμε δηλαδή εκεί που έπρεπε και βγάλαμε πολύ ενέργεια και στην άμυνα.

Σίγουρα το ματς κρίθηκε στη λεπτομέρεια από τη στιγμή όμως που ξεφύγαμε με 8-10 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε το πάνω χέρι και στο ψυχολογικό κομμάτι. Όταν καταφέρνουμε και βρίσκουμε σκορ στην επίθεση πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε και άλλα παιχνίδια. Είχαμε σε καλή μέρα στην επίθεση όλα τα παιδιά ειδικά τον Μποχωρίδη που έκανε ένα εξαιρετικό ματς , όμως το ματς κρίθηκε στην άμυνα.

Όταν κερδίζεις μια τέτοια ομάδα που είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε παίξει μέχρι τώρα με πολύ μεγάλη κορμιά με αρκετές προσωπικότητες και εμπειρία στο χώρο δεν παύει να είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς. Πήραμε μεγάλη ψυχολογία μετά τη νίκη με τα Μελίσσια και πιστεύω ότι δεν πρέπει να είμαστε σε αυτές τις θέσεις που είμαστε τώρα στη βαθμολογία απλά είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρώτο γύρο , αλλά πήραμε ψυχολογία από αυτές τις δύο νίκες. Ευχαριστώ πολύ τους παίκτες μου που δούλεψαν στο κόκκινο και σε αμυνα και σε επίθεση.

Ο σημερινός μας αντίπαλος είναι μια ομάδα μοντέλο, ο προπονητής έχει μεγάλη βοήθεια και παίκτες που ίσως κάποιοι δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και εύχομαι να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο που έχουν, αυτό της ανόδου.”

Από τη δική του πλευρά, ο Νίκος Μποχωρίδης τόνισε: “Ξέραμε από την αρχή της εβδομάδας ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το χρειαζόμασταν πάρα πολύ, μετά το διπλό που κάναμε στα Μελίσσια. Είχαμε μια ειδική συνθήκη καθώς παίξαμε στο ΒΑΚ αλλά προσπαθήσαμε να το κάνουμε σπίτι μας. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα η οποία παίζει πολύ καλό μπάσκετ.

Στην αρχή μπήκαμε λίγο νωθρά και ίσως έπαιξε ρόλο και το άγχος, αλλά δώσαμε το 100% του εαυτού μας και μπορέσαμε και πήραμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα αλλά με δουλειά, υπομονή και τη βοήθεια του προπονητή μας προσπαθήσαμε να αφήσουμε πίσω τα κακά αποτελέσματα γιατί δεν μας άξιζε η εικόνα που είχαμε παρουσιάσει μέχρι τώρα ειδικά και στο πρώτο εντός έδρας ματς με το Αιγάλεω όπου κάναμε μια πολύ κακιά ήττα και πιστεύω ότι κατά την διάρκεια της χρονιάς θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι”.