Ραγδαίες εξελίξεις στη τεχνική ηγεσία

Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν σε μια ομάδα και η αίσθηση του επερχόμενου κινδύνου γίνεται όλο πιο έντονη απαιτούνται δραστικά μέτρα και ο πρώτος που θα την…  πληρώσει ως γνωστόν είναι ο προπονητής. Άλλωστε είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις δώδεκα παίκτες (!) αλλά πολύ πιο προσιτό να αντικαταστήσεις έναν προπονητή…

Στον Αιγινιακό η τελευταία ήττα από τον Πρωτέα Γρεβενών ήταν το κερασάκι σε μια τούρτα που άρχισε να… πικραίνει επικίνδυνα. Το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με τα προηγούμενα κινητοποίησε τη διοίκηση η οποία συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο. Απόφαση της συνέλευσης αυτής ήταν η διακοπή, φιλική πάντως, της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή Παναγιώτη Κοντογιάννη στον οποίο ευχήθηκαν καλή συνέχεια στη καριέρα του.

Επειδή οι δύσκολες καταστάσεις απαιτούν και άμεσες αντιδράσεις στον Αιγινιακό βρήκαν κιόλας τον αντικαταστάτη του κ. Κοντογιάννη. Συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα εκπρόσωποι της διοίκησης ήρθαν σε συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή Τάσο Θωμαϊδη, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν στο «τιμόνι» του Ασβεστοχωρίου (2ος όμιλος, Γ΄ Εθνική).

Ο νέος τεχνικός του Αιγινίου έχει δουλέψει στο παρελθόν στον Αρχέλαο (πριν την ένωση του με τον Πιερικό) και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, ενώ ήταν προπονητής και στον Πιερικό Αρχέλαο.

Αύριο, Τετάρτη (9/02) ο κ. Θωμαϊδης θα δώσει το παρών και στη πρώτη προπόνηση της εβδομάδας στην οποία αναμένεται να δώσουν το παρών όλοι οι παίκτες του Αιγινιακού. Επίσης άλλαξε και η ημερομηνία για τη κοπή της πίτας και αντί για το Σαββατοκύριακο θα γίνει την προσεχή Πέμπτη.