Ρεμεντέλας: «Αυτό που ζητιάνε δεν υφίσταται»

Το Ψυχικό πήρε μία δύσκολη νίκη στη Λάρισα επί του ΓΣΛ με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία και συγκεκριμένα στην τελευταία φάση του αγώνα.

Στα όσα έχουν ειπωθεί πήρε θέση με δηλώσεις του, ο Γιώργος Ρεμεντέλας ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στον Ταρενίδη, τονίζοντας πως ο αντίπαλος πήρε το μάξιμουμ από τη συγκεκριμένη φάση ενώ διέψευσε πως η ομάδα του γέλαγε με το συγκεκριμένο σφύριγμα:  

«Θέλω να συγχαρώ τους παίχτες μου για την προσπάθεια τους και το ομαδικό πνεύμα που τους διακρίνει και που είναι αυτό που μας συσπείρωσε παρά την απροσδόκητη και πάλι απουσία του Sven. Οι παίκτες βρήκαν την ψυχική δύναμη να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα και τελικά να κατακτήσουν τη νίκη επί ενός μεταλλαγμένου, προς το καλύτερο, αντίπαλο τον τελευταίο καιρό έργο φυσικά του καθοδηγητή τους Πέρκο τον όποιο εκτιμώ απεριόριστα για το ήθος του και το επίπεδο του.

Για την τελευταία φάση που διαμαρτύρεται ο ΓΣΛ θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Ταρενίδη ο όποιος υπέδειξε την ορθή παράβαση και έτσι ο αντίπαλος πήρε το μάξιμουμ από την εξέλιξη της φάσης καθότι είναι ξεκάθαρο ότι αυτό που ζητιάνε δεν υφίσταται καν μιας και ο αθλητής τους κάνει εμφανώς βήματα πριν πετάξει τη μπάλα προς το καλάθι. Ας μην κάνουμε το άσπρο μαύρο δημιουργώντας εντυπώσεις πια.

Τέλος, διαψεύδω κατηγορηματικά ότι ”γελάσαμε με την απόφαση και το δήθεν δώρο του κ.Ταρενίδη” όπως ψευδώς αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΓΣΛ. Λυπάμαι για τις δηλώσεις οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και σπιλώνουν την ομάδα μου.

Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία και το ήθος των ανθρώπων της Λάρισας αλλά και το επίπεδο των οπαδών της και εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνεχεία στη δύσκολη προσπάθεια που κάνουν τη φετινή δύσκολη χρόνια στην Α2″