Ρεμεντέλας: «Ειλικρινά ματώνουμε στο γήπεδο»

rementelasΤο Ψυχικό πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη απέναντι στην Κύμη πραγματοποιώντας παράλληλα μία εκπληκτική εμφάνιση. Ο Γιώργος Ρεμεντέλας δεν θα μπορούσε να μην μείνει ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του, δηλώνοντας αμέσως μετά τον αγώνα πως η ήττα στο Ιαβώφειο είναι αυτή που τους πείσμωσε.

«Δεν μας αντιπροσωπεύει η θέση, ειλικρινά ματώνουμε στο γήπεδο τώρα το αν μας βγαίνει ή όχι είναι ένα άλλο κομμάτι. Είναι η καλύτερη φετινή εμφάνιση, πεισμώσαμε από το προηγούμενο ματς αξίζαμε και εκεί τη νίκη». ανέφερε αρχικά ο κόουτς του Ψυχικού και συνέχισε σχολιάζοντας τη βαθμολογική θέση της ομάδα του:

«Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, δεν φταίει ποτέ μόνο ένας. Πρέπει να αφήσουμε το παρελθόν, να μαθαίνουμε από αυτό και να προχωράμε».

Από την πλευρά του ο Θωμάς Νίκου τόνισε πως ο κόσμο ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ψυχικού, ενώ ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο χρειάζονταν πολύ:

«Σήμερα η ομάδα ήταν ο καλύτερος παίκτης. Δείξαμε πάθος και αυταπάρνηση. Ηταν μία νίκη που χρειαζόμασταν. Και στη Θεσσαλονίκη παίξαμε καλά αλλά εκεί χάσαμε στις λεπτομέρειες. Ηταν ένα ματς που έπρεπε να την πάρουμε για να ανέβουμε βαθμολογικά».

Οσον αφορά το γεγονός πως η ομάδα έχει μόνο δύο ήττες στην έδρας της (Φάρο και Παγκράτι), αλλά και για την παραμονή του στην ομάδα, ο έμπειρος γκαρντ ανέφερε: «Ασκούμε πίεση στο γήπεδο μας, το ιδανικό θα  ήταν να μην είχαμε καμία ήττα». Η κατηγορία είναι αναβαθμισμένη, χαίρομαι που βρίσκομαι Ψυχικό, είναι η δεύτερή μου χρονιά και ελπίζω να παραμείνω».