Ρεμεντέλας: «Ενα παιχνίδι με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας»

rementelasΣτο αεροπλάνο με προορισμό την Κρήτη θα μπουν σήμερα το μεσημέρι οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ψυχικού εν όψει της σαββατιάτικης (15/2) αναμέτρησης με τον ΟΦΗ έχοντας μοναδικό στόχο το “διπλό” που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τις τελευταίες ημέρες τα προβλήματα μειώθηκαν σημαντικά για τον Γιώργο Ρεμεντέλα, ο οποίος είδε τους Ντίνο Αχή και Πάνο Φιλιππάκο να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, ενώ ο Αλέκος Πέτρουλας θα σφίξει τα δόντια για να αγωνιστεί κόντρα στους κρητικούς.

Ο προπονητής του Ψυχικού μιλώντας για τον αγώνα με το συγκρότημα του Φώτη Τακιανού υποστήριξε: “Είμαστε στα μισά του δρόμου. Από αύριο ξεκινά η αγωνιστική ανηφόρα για εμάς αφού έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη σειρά παιχνιδιών. Αν αναλογιστούμε πως στον α’ γύρο κερδίσαμε τον ΟΦΗ στη δεύτερη παράταση, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη τη γενικότερη παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα, αντιλαμβάνεται κανείς πως είναι ένα παιχνίδι με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο τακτικό μέρος και να βγάλουμε μεγάλο αθλητικό εγωισμό για να φύγουμε νικητές από το Ηράκλειο”.