Ρεμεντέλας: «Επρεπε να διαχειριστούμε τις ελλείψεις», Κουρουζίδης: «Το παιχνίδι το βάζουμε παρακαταθήκη»

Το Ψυχικό κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα, φεύγοντας με το «διπλό» από τη Βέροια επί του Φιλίππου. Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι δύο προπονητές μίλησαν για τον αγώνα, με τον Γιώργο Ρεμεντέλα να παίρνει πρώτος το λόγο. 

«Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά για τη φιλοξενία την ομάδα της Βέροιας. Η σχέση μας είναι άριστες και ο αθλητισμός χτίζει σχέσεις ζωής.

Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Κατεβήκαμε με ελλείψεις και έπρεπε να διαχειριστούμε τον μικρό αριθμό παικτών που ήρθαμε. Το υπερσκελίσαμε αυτό το κομμάτι με την εμπειρία των παικτών που έχουμε, κάτι που έπρεπε να ποντάρουμε. Νομίζω ότι τα παιδιά διαχειρίστηκαν τα παιδιά το χρόνο και τις καταστάσεις που προέκυψαν… Λογικό να είναι οι ομάδες στην κατάσταση που είναι, όπως και εμείς. Μην ξεχνάμε ότι μερικά παιδιά έχουνε να παίξουν έναν χρόνο… Για να τελειώσω, εύχομαι ολόψυχα στον κόουτς που μπαίνει στον χώρο σε υψηλό  επίπεδο. του εύχομαι υγεία και δύναμη, έχει αξιόλογο υλικό θέλει λίγο χρόνο να βρει τα πατήματά της η ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Χριστόφορος Κουρουζίδης ανέφερε. «Να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς Ρεμεντέλα για τη νίκη και την εμφάνιση. Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες. Προετοιμαστήκαμε καλά. Στοχεύαμε να ξεκινήσουμε με το δεξί αλλά δεν τα καταφέραμε, το Ψυχικό ήταν καλύτερο και κέρδισε δίκαια. Παρουσιαστήκαμε άστοχοι, είχαμε κακά ποσοστά στα σουτ. Δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε στο σκορ. Αντιθέτως ο αντίπαλος ήταν εύστοχος από τη γραμμή των βολών και του τριπόντου. Το παιχνίδι το βάζουμε παρακαταθήκη. Αύριο θα δούμε τι πήγε στραβά, να διαχειρηστούμε τις αδυναμίες μας για να παρουσιαστούμε καλύτερη στη συνέχεια…».