Ρεμεντέλας: « Η ομάδα αξίζει όλο αυτό που ζει»

Η σαρωτική νίκη του Ψυχικού απέναντι τον Τρίτωνα, έκανε το 2-1 και έφερε την ομάδα των βορείων προαστείων για πρώτη φορά στην Basket Laugue. Ο επί 19 χρόνια προπονητής του συλλόγου, Γιώργος Ρεμεντέλας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος της αναμέτρησης, για την αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του μετά την βαριά στον δεύτερο τελικό, ενώ δεν παρέλειψε να αφιερώσει τη νίκη. 

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2021-2022 / ΚΟΡΟΙΒΟΣ – ΨΥΧΙΚΟ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / ILIALIVE.GR)

«Συγχαρητήρια στον Τριτωνα για την πορεία του και αυτός είχε προβλήματα. Αυτό που θέλω να πω για την ομάδα μου, είναι ότι δεν πρέπει να την πληγώνεις, είναι σκληρή. Η ήττα με 40 πόντους μας πλήγωσε τον εγωϊσμό. Εχουμε έμπειρα παιδιά, που αγαπάνε την ομάδα πάρα πολύ. Είχαμε πει ότι θα δώσουμε την τελευταία σταγόνα από το αίμα μας. Είναι μία τεράστια νίκη, δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Το πίστευα πάρα πολύ, μπορεί να μην αντέδρασε το περασμένο Σάββατο αλλά δεν υπήρξε ένα παιχνίδι που να μην πληγωθούμε και να μην βγάλουμε αντίδραση και εγωϊσμό.

Η ομάδα δεν χτίστηκε να ανέβει στα σαλόνια της Α1, αλλά κατάλαβα ως προπονητής ότι αυτή η ομάδα έχει χημεία και πίστευα ότι όσο πέρναγε ο καιρός ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο. Τελικά έγινε το απόλυτο. Απο εδώ και πέρα πρέπει να σκεφτούμε το γηπεδικό αλλά αυτά ας τα αφήσουμε για αργότερα. Ειλικρινά είμαι χαμένος, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι θα βρεθούμε στην Α1 και θα πατήσουμε αυτά τα παρκέ. Τη μισή ζωή μου περίμενα αυτή τη στιγμή».

Για το γεγονός ότι μετά από 19 χρόνια ήρθε αυτή η επιτυχία, ανέφερε. «Είναι η κορύφωση ενός πολυετούς κύκλου, δεν είναι ομάδα για μένα είναι οικογένεια. Αφιερώνω αυτή την επιτυχία εκτός από οικογένεια μου και τη διοίκηση, στον ιδρυτή τον Χουλιαράκη. Ελπίζω να είναι περήφανος από εκεί πάνω και να χαίρεται για το δημιούργημά του. Εχουμε ζήσει καταπληκτικές στιγμές και έρχεται η δικαίωση και με τον τρόπο που έρχεται. Αυτή η ομάδα, εκπέμπει υγεία και αξίζει όλο αυτό που ζει».