Ρεμεντέλας: «Καλούμαστε να δείξουμε χαρακτήρα»

rementelasΟι ρυθμοί ανεβαίνουν καθημερινά στο Ψυχικό εν όψει του σαββατιάτικου (25/1) ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τα προβλήματα όμως για ακόμα μία φορά έκαναν την εμφάνισή τους, αφού ο Πάνος Φιλιππάκος στάθηκε εκ νέου άτυχος. Ο νεαρός σέντερ μπορεί να ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στον ώμο, αλλά τραυματίστηκε στο γόνατο στη χθεσινή προπόνηση, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στον αγώνα με την “Ένωση” να είναι αμφίβολη.

Ο Γιώργος Ρεμεντέλας μίλησε για την προετοιμασία αυτής της εβδομάδας, τη δυναμική της ΑΕΚ, ενώ κάλεσε τον κόσμο του Ψυχικού να δώσει δυναμικό “παρών” στο παιχνίδι του Σαββάτου.

“Περάσαμε μία δύσκολη βδομάδα φορτισμένη ψυχολογικά λόγω της ήττας από τον Αρκαδικό, που τη θεωρούσαμε εκτός προγράμματος, χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε την ποιότητα του Αρκαδικού. Τώρα καλούμαστε να δείξουμε χαρακτήρα παίζοντας με το φαβορί της κατηγορίας, την ΑΕΚ, η οποία ήταν, είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα”, δήλωσε αρχικά για να συνεχίσει:

“Οποιοδήποτε παιχνίδι με αυτήν θεωρείται από μόνο του ιστορικό. Η ΑΕΚ με όποιον και να παίζει είναι το φαβορί για τη νίκη κι ένας λόγος παραπάνω φέτος που αντικειμενικά δείχνει να έχει το πληρέστερο ρόστερ και δείχνει να πατάει πολύ καλά σε πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια. Γι αυτό και έχει περάσει από έδρες όπως το Βαρδινογιάννειο, η Καλαμίτσα και το Ιβανώφειο”, ενώ επεσήμανε:

“Αυτά τα παιχνίδια, εκτός από το καθαρό μυαλό και την σωστή προετοιμασία που παίζουν ρόλο, συνήθως τα κερδίζει αυτός που τα θέλει περισσότερο. Πάντα είναι καθοριστικοί οι παίκτες – προσωπικότητες. Το κίνητρο για εμάς είναι πολύ μεγάλο γιατί η ομάδα μας απαρτίζεται από παιδιά που έχουν βιώσει στο πετσί τους τη σημασία τέτοιων αγώνων, για πολλά χρόνια σε μεγάλες κατηγορίες. Μετά την ανασύνταξη που επιχείρησαμε πνευματικά όλοι μαζί για να ξεπεράσουμε το ψυχολογικό βάρος της πρόσφατης βαθμολογικής απώλειας, είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα”, και κατέληξε:

“Καλώ τον κόσμο του Ψυχικού να δώσει το “παρών” στο γήπεδο για να απολαύσει ένα παιχνίδι πολύ υψηλής ποιότητας”.