Ρεμεντέλας: «Να δημιουργήσουμε μια ομάδα με υγεία και ταυτότητα»

rementelasΜέσα σ’ ένα κατάμεστο γήπεδο, το Ψυχικό ηττήθηκε από τον Δούκα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Ρεμεντέλας μίλησε για την εικόνα της αναμέτρησης, αναφέροντας:

“Παίξαμε εμφανώς ανέτοιμοι (μιας και η ομάδα στην ουσία ολοκληρώθηκε μόλις εδώ και δέκα μέρες) με σημαντικά προβλήματα απουσιών όπως του Tiegbe άλλα και η ολιγόλεπτη συμμέτοχη με ρίσκο του Παπανικολάου ο οποίος ουσιαστικά έπαιξε απροπόνητος για πάνω από 15 μέρες! Ο αντίπαλος έχει εκ διαμέτρου διαφορετικό στόχο από εμάς και σίγουρα θα είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσει την άνοδο στη basket league με παίκτες πολύ μεγάλης εμβέλειας και καλό προπονητικό team.

Κρατάμε μόνο τα θετικά από το παιχνίδι όπως ένα διάστημα στο οποίο αποδώσαμε καλό μπάσκετ σε επίθεση και άμυνα και με θέληση και αθλητικό εγωισμό συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά καθημερινά με δίπλες προπονήσεις για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να δημιουργήσουμε μια ομάδα με υγεία και ταυτότητα. Μπράβο στα παιδιά μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο”.