Ρεμεντέλας: «Το παιχνίδι – φιέστα θα είναι ένα κίνητρο για εμάς»

rementelasΣτη Ζωφριά θα ολοκληρωθεί η σεζόν το Σάββατο (10/5)  για το Ψυχικό απέναντι στην ΑΕΚ. Η ομάδα  θα παλέψει ξανά για τη νίκη απέναντι στη “Βασίλισσα” που εδώ και μία βδομάδα έχει εξασφαλίσει την επιστροφή της εκεί όπου ανήκει. Στην Α1.

Η παρουσία του Νίκου Παπανικολάου παραμένει αμφίβολη λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο εδώ και δυο εβδομάδες, ενώ απών θα είναι για ακόμη ένα παιχνίδι ο Μπάμπης Σαμοθράκης. Ο έμπειρος γκαρντ προσπάθησε να προπονηθεί τις τελευταίες ημέρες και να δώσει το “παρών” στο μεθαυριανό παιχνίδι, αλλά οι ενοχλήσεις στο γόνατο δεν τον έχουν εγκαταλείψει.

Ο κόουτς Γιώργος Ρεμεντέλας μίλησε για την αναμέτρηση με τη “Βασίλισσα”: “Η φετινή μας διαδρομή τελειώνει το Σάββατο στην έδρα της καλύτερης και πιο συνεπούς ομάδας του πρωταθλήματος. Μίας ΑΕΚ της οποίας η θέση είναι στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ και αποτελεί παράσημο και μόνο το γεγονός πως το Ψυχικό, μια ομάδα με μικρή διαδρομή, την αντιμετώπισε τα τελευταία δύο χρόνια με σεβασμό. Το ίδιο θα πράξει και τώρα”, δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

“Το παιχνίδι – φιέστα για την ΑΕΚ θα είναι ένα κίνητρο για εμάς να ονειρευτούμε πράγματα που μπορεί να συμβούν μελλοντικά. Εύχομαι να το απολαύσει ο κόσμος που θα το δει από κοντά, αλλά και όσοι το παρακολουθήσουν από την τηλεόραση”.

Ενώ κατέληξε: “Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που κάναμε και μάθαμε πολλά, αλλά κυρίως διατηρήσαμε την αξιοπρέπειά μας”.