Ρεμεντελας: «Ξεκινάει ο Γολγοθάς»

rementelasΜετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στην Α2 ανδρών το Ψυχικό βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με την ΑΕΚ. Οι νεοφώτιστοι πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία και αποδεικνύουν ότι έχουν έρθει με στόχο να ταράξουν τα νερά του ελληνικού μπάσκετ. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Ρεμεντέλας, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr).

Αναλυτικά:
Για τη νίκη (74-56) επί των Ικάρων Σερρών:
“Θα χρησιμοποιήσω ένα ποδοσφαιρικό όρο, καθώς κάναμε μία επαγγελματική νίκη. Παίξαμε όσο χρειάστηκε για να εξασφαλίσουμε μία καλή διαφορά στο πρώτο ημίχρονο (17 πόντους) και μετά διαχειριστήκαμε αυτό που χτίσει. Για τους έμπειρους παίκτες που διαθέτουμε δεν είναι από τα παιχνίδια που δίνουν μεγάλο κίνητρο, όμως κάναμε ένα ροτέισον προκειμένου να κρατήσουμε σε υψηλά επίπεδα την ενέργεια μας. Για εμάς τώρα ξεκινάει ο Γολγοθάς, καθώς στα επόμενα 5 παιχνίδια υπάρχει μεγάλος βαθμός δυσκολίας. Θα πρέπει να δούμε ένα-ένα τα ματς γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολα και θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία της χρονιάς μας”.

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ:
“Ήταν από τα παιχνίδια που θα ήθελα να βρίσκομαι από την πλευρά των φιλάθλων κι όχι του προπονητή. Ήταν ένα παιχνίδι σχεδόν Α1 κι άρεσε σε όλους.
Προπονητικά η ομάδα αντέδρασε μετά την ήττα από τον Αρκαδικό. Οι παίκτες έδειξαν μεγάλη θέληση και κάναμε μία μεγάλη νίκη. Είναι, όμως απλά μία νίκη και τίποτα περισσότερο”.

Για την πορεία της ομάδας του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος:
“Μέχρι τώρα η πορεία μας είναι καλή. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει μία ήττα. Ο δεύτερος γύρος είναι δυσκολότερος κι εδώ θα φανούν οι δυνατότητες μας και μέχρι που μπορούμε να πάμε”.

Για τον στόχο της ανόδου:
“Ο στόχος που εγώ βάζω στην ομάδα κάθε φορά τα τελευταία χρόνια είναι παιχνίδι με παιχνίδι. Φέτος ξεκινήσαμε για να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στην πρώτη μας σεζόν στην Α2. Αν έρθει η άνοδος θα είναι καλοδοχούμενη, όμως σίγουρα στην αρχή δεν είπαμε ότι πάμε να σωθούμε”