Μία κίνηση που ήρθε να ταράξει τα… νερά έκανε ο Πιερικός Αρχέλαος πραγματοποιώντας μία εξαιρετική κίνηση!  Ετσι, εννέα χρόνια μετά ο Γιάννης Ροδοστόγλου επιστρέφει στην ομάδα, ενώ είναι από τους αθλητές του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί με τη μεγάλη επιτυχία της ανόδου του Πιερικού στην Α2.

Η ανακοίνωση:

«Ο Πιερικός Αρχέλαος με χαρά ανακοινώνει την επιστροφή στις τάξεις του συλλόγου και την ομάδας των ανδρών του αθλητή Γιάννη Ροδοστόγλου. Ο Γιάννης είναι 37 ετών και αγωνίζεται με επιτυχία στις θέσεις 2 και 3.

Στα χρόνια που αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας μας έχει συνδέσει το όνομα του με την μεγάλη επιτυχία της ανόδου από την Β΄Εθνική στην Α’2 (2009-2010), ενώ συμμετείχε την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας (2010-2011).
Παράλληλα με την αθλητική του ιδιότητα, ο Ροδοστόγλου θα ενταχθεί τον πρόγραμμα των ακαδημιών του συλλόγου και θα μοιραστεί τις εικόνες και τις εμπειρίες του με τους νεαρούς αθλητές.
Επιπλέον, εκτός από τη συμμετοχή του στον μεγάλο Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς, ο Γιάννης έχει να επιδείξει στο βιογραφικό του 3 ανόδους από την Β’ Εθνική στην Α2.
Ο Γιάννης Ροδοστόγλου ξεκίνησε στα 13 του από την Αναγέννηση Πετραλώνων, αγωνίστηκε για 2 χρόνια στον Παναθηναϊκό και ακολούθησε ο Ιωνίκός Ν.Φ (Α1), ο Κεραυνός Αιγίου (Γ), ο Ολυμπιακός Βόλου (Β), ο Μίλωνας, το Παλαιό Φάληρο και ο ΚΑΟΔ(Α2), ο Πιερικός Αρχέλαος (Β και Α2). Μετά τη διετή συμμετοχή του στον σύλλογο ακολούθησε ο Πανερυθραικός (Α2), η Ένωση Ιλίου (Β), ο Αετός (Β και Α2), ο Δουκας (Α2), η Αγιά Παρασκευή (Β), το Παγκράτι (άνοδος από την Β στην Α2) και ο Μανδραικός (Β).
Ο Πιερικός Αρχέλαος καλωσορίζει στις τάξεις του τον Γιάννη Ροδοστόγλου και του εύχεται υγεία, καλή συνεργασία και πολλές επιτυχίες».