nikh_amarousiou-panhgyrikoΔύο “τελικοί” έχουν απομείνει πια για την Νίκη Αμαρουσίου, η οποία την Κυριακή (13/4) στις 17:00 θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο και ήδη προβιβασμένο στην Β’ Εθνική Προμηθέα Πατρών, με μοναδική επιδίωξη να παραμείνει “ολοζώντανη” μέχρι και την τελευταία αγωνιστική…

Ο βαθμός δυσκολίας για το αυριανό ματς αναμφίβολα είναι ιδιαίτερα υψηλός, καθώς η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, σε μία αναμέτρηση με αρκετές ιδιαιτερότητες. Ωστόσο, οι “κυανέρυθροι” -τεχνικό τιμ και παίκτες- παραμένουν απόλυτα προσηλωμένοι, συγκεντρωμένοι και είναι πανέτοιμοι για τη σπουδαία και κομβική “μάχη” στο κλειστό ΕΑ Πατρών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία ήττα του Προμηθέα Πατρών ήταν από την Νίκη Αμαρουσίου, μία “στροφή” πριν από την ολοκλήρωση του α’ γύρου (σ.σ. έκτοτε παραμένει αήττητος)!

Ο έμπειρος σέντερ της Νίκης Αμαρουσίου, Κώστας Σαλτουρίδης, μιλώντας στο nikiamarousiou.gr για το αυριανό παιχνίδι, επισήμανε: “Για μας το παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών είναι σημαντικότερο στο πρωτάθλημα… μέχρι το επόμενο! Δεν πρόκειται να μας χαριστεί κανείς, θα πρέπει να μοχθήσουμε και να δώσουμε όλη μας την ψυχή αν θέλουμε να τα καταφέρουμε. Κανείς δεν μας χρωστάει, πρέπει εμείς να καθορίσουμε τη μοίρα μας. Φυσικά, πρόκειται για ντέρμπι καθώς διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους ο πρώτος με τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα. Περιμένουμε, λοιπόν, σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Συν τοις άλλοις, ο Προμηθέας έχει αποδείξει ότι στην έδρα του είναι ακόμη πιο δυνατός, αφού έχει να γνωρίσει ήττα μέσα στο “σπίτι” του από τον Ιανουάριο του 2013, ενώ θα θέλουν να κάνουν και δώρο στον κόσμο τους τη νίκη στη φιέστα της ομάδας”, ενώ κλείνοντας εξήγησε:

“Λόγω του ότι ο αντίπαλός μας έχει πετύχει το στόχο του, θα είναι απελευθερωμένος από το άγχος. Απ’ την πλευρά μας, είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι εν όψει της μεγάλης αναμέτρησης και έχουμε προετοιμαστεί εξαιρετικά καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, πνευματικά, ψυχολογικά και αγωνιστικά. Από το τέλος του β’ γύρου και έπειτα έχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια αποδεικνύοντας ΚΑΙ τι είμαστε ικανοί να καταφέρουμε, αλλά ΚΑΙ τι αξίζουμε. Για την αυριανή “μάχη” θα χρειαστεί μπόλικη υπομονή και κατά τη γνώμη μου θα κριθεί σε σημαντικό βαθμό στον έλεγχο των ριμπάουντ. Θέλουμε να κεφαλαιοποιήσουμε τη μέχρι τώρα εντυπωσιακή μας πορεία. Είμαστε πανέτοιμοι…”.