Σδράκας: «Εμείς κοιτάζουμε τον εαυτό μας»

sdrakasΕνα δύσκολο αλλά και κρίσιμο παιχνίδι έχει μπροστά του ο Κύδωνας, ο οποίος υποδέχεται τον Πανναξιακό. Ο Κώστας Σδράκας σε δηλώσεις του μίλησε για τον επεχόμενο αγώνα, ενώ για το ματς μίλησα και οι Αλεξίου, Τσαρουχάς, Λιονάκης και Χοχλάκης.

Ο προπονητής του Κύδωνα, Κώστας Σδράκας ανέφερε σχετικά με το κυριακάτικο παιχνίδι:

Για το γεγονός ότι ο Πανναξιακός είναι σε καλή κατάσταση παρά τα αντιθέτως “θρυλούμενα”:
 «Ήδη περάσαμε ένα τέτοιο συμβάν με τον Ηρόδοτο. Άλλα έλεγαν και άλλα είδαμε στο γήπεδο. Είδαμε κάποια σκορ που ήταν εντυπωσιακά, όπως η νίκη της Λαμίας στην Κω και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις. Έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Δεν ακούμε τι λένε οι εφημερίδες κτλ .».

Για το γεγονός ότι συμβαίνουν κάποια “περίεργα” αποτελέσματα:
«Εμείς κοιτάζουμε τον εαυτό μας. Αυτά είναι για τη διοίκηση και για άλλους, όχι για μας και τους παίκτες. Ξέρουμε βέβαια ότι ο Ηλυσιακός θα έχει τις γνωριμίες, τις εμπειρίες κτλ. Πρέπει να στηριχτούμε στο αγωνιστικό».

Για τον Πανναξιακό:
«Ο Πανναξιακός στήθηκε για να πάει πιο ψηλά. Έχει πάντως μια καλή πορεία. Πρέπει να παίξουμε καλά όπως στο πρώτο ματς που χάσαμε στις λεπτομέρειες. Το τωρινό ματς είναι διαφορετικό. Αν είμαστε υγιείς θα έχουμε ελπίδες».

Για τον κόσμο:
«Όπως και με τον Ηρόδοτο που ήταν 6ος παίκτης το ίδιο θέλουμε να γίνει».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αλεξίου δήλωσε:
«Θα είναι πολύ δυνατό ματς. Είναι “τελικός” για εμάς. Θέλουμε να μπούμε δυνατά και ελπίζω να κερδίσουμε με δύναμη, πάθος και ενέργεια και να ακούσουμε ότι μας πει ο προπονητής μας. Ελπίζουμε να μας δώσει ώθηση και ο κόσμος μας».

Ο Δημήτρης Τσαρουχάς ανέφερε:
«Ξεκινούν τα ματς που μπαίνει μπροστά το “πρέπει”. Μετρούν τα ροζ φύλλα αγώνος. Πρέπει οι αντίπαλοι να καταλάβουν ότι δεν μπορούνα να περάσουν από εδώ μέσα. Θέλει πάθος και ενέργεια. Πρέπει να μεγαλώσουμε τα διαστήματα της καλής απόδοσης μας. Σε ότι αφορά εμένα περιμένω πως και πως την επιστροφή μου και να προσφέρω στην ομάδα. Δεν ήταν εύκολο για μένα να είμαι έξω και να μη βοηθάω. Στην ουσία στο ματς με την Νίκαια δεν έπρεπε να είχα συμμετάσχει».

Ο Μιχάλης Λιονάκης σχολίασε:

«Είμαστε πανέτοιμοι. Πρέπει να χτυπάμε κάθε ματς για να σωθούμε νωρίτερα. Θα κριθεί στο πάθος και στη δύναμη και στο ποιος θέλει πιο πολύ το ματς. Οι τελευταίες μας εμφανίσεις ήταν καλές, ήμασταν σφιχτοί και θέλουμε να παίρνουμε και τα ανάλογα αποτελέσματα».

Τέλος, ο Γρηγόρης Χοχλάκης δήλωσε:

«Θέλουμε πολύ την νίκη, δουλεύουμε πολύ στα συστήματα και αν κάνουμε αυτά που πρέπει, θα πάρουμε το παιχνίδι. Ακούμε τον κόουτς και εφόσον το κάνουμε αυτό θα πάρουμε την νίκη. Είναι πάντως ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας».