Σε αναμονή της γενική συνέλευσης…

Σε αναμονή της γενικής συνέλευσης, κατά την οποία θα γίνει ο διοικητικός, αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, αλλά θα συζητηθεί και ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο, βρίσκονται όλοι στο στρατόπεδο της Ακράτας.

Η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας, που υπενθυμίζουμε ότι ανανέωσε την συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα πορευτεί σίγουρα με μειωμένο μπάτζετ τη νέα χρονιά, καθώς οι χαλεποί οικονομικά καιροί που διανύουμε έχουν επηρεάσει τα πάντα.

Από εκεί και πέρα, έχουν γίνει οι πρώτες επαφές τόσο με τον προπονητή Βασίλη Αναστασόπουλο, όσο και με τους ντόπιους παίκτες Γιάννη Γιούπη, Μιχάλη Μπιτσάκο, Γρηγόρη Τσινούκα, Νίκο Ζίζηλα και Ανδρέα Οικονομόπουλο, οι οποίοι φαίνονται θετικοί στο να συνεχίσουν να φοράνε την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ολα αυτά βέβαια, θα συζητηθούν εκτενέστερα μετά τη γενική συνέλευση, η οποία θα αποτελέσει τον «μπούσουλα» για τη συνέχεια στο σχεδιασμό της ομάδας.

Από την άλλη, ο Γιάννης Σταμόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά και βοήθησε πάρα πολύ στην επίτευξη του στόχου, δύσκολα θα συνεχίσει στην Ακράτα, αφού έχει δεχθεί δελεαστικές προτάσεις από ομάδες τόσο της Β’, όσο και της Γ’ Εθνικής. Επίσης, με τους Χριστόφορο Σταυρουλάκη και Σωτήρη Γεωργιάδη δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη επαφή για την ώρα.