Σε εξέλιξη το τουρνουά του ΓΣ Βόλου

tournoua-gsvolouΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το 18ο καλοκαιρινό εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ τμημάτων υποδομής του Γ.Σ ΒΟΛΟΥ. Το τουρνουά ξεκίνησε στις 26/5/2014 και λήγει στις 25/6/2014. Όλοι οι αγώνες διεξάγονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 18:30 έως και 21:30 στις εγκαταστάσεις του συλλόγου (Ιωλκού και Αχιλλοπούλου) και έχουν μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι αθλητές και αθλήτριες έχουν την δυνατότητα αγωνιζόμενοι να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, αλλά και να παρακολουθήσουν συναρπαστικούς αγώνες που ορισμένοι από αυτούς κρίνονται στα τελευταία δευτερόλεπτα. Στο τουρνουά συμμετέχει και ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ.

Οι 350 αθλητές και αθλήτριες που παίρνουν μέρος είναι χωρισμένοι σε 3 κατηγορίες (Large, Small και Junior) με συνολικά 18 ομάδες. Κατά την διάρκεια του τουρνουά θα διεξαχθούν συνολικά 70 αγώνες. Επίσης θα υπάρχουν διαγωνιστικά παιχνίδια σε τρίποντα και hot shot, καθώς και ενδιαφέροντες αναμετρήσεις μεταξύ προπονητών – παικτών, παικτών – γονέων και γονέων – προπονητών.

Την Τετάρτη 26/6/2013 θα γίνουν οι τελικοί αγώνες των κατηγοριών και θα ακολουθήσει η τελετή λήξης στην οποία θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια στις νικήτριες ομάδες, θα βραβευθούν οι νικητές των τρίποντων και των hot shots καθώς και οι πρώτοι σε συμμετοχές στην χρονιά από κάθε τμήμα. Τέλος σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα.

tournoua-gsvolou2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tournoua-gsvolou3