houhoulisΜε επίσημη ανακοίνωση, η Νίκη Αμαρουσίου γνωστοποιεί το διαζύγιο με τον Δημήτρη Χουχουλή, ευχόμενη παράλληλα οι δρόμοι τους να σμίξουν ξανά.

Η ανακοίνωση:

«Οι δρόμοι της Νίκης Αμαρουσίου και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας Δημήτρη Χουχουλή χωρίζουν, έπειτα από πέντε άκρως επιτυχημένες σεζόν.

Ο κόουτς Χουχουλής εντάχθηκε στην οικογένεια της Νίκης το 2009 αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τρία χρόνια, ενώ τα επόμενα δύο πρόσφερε τις υπηρεσίες του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή με εξίσου θαυμαστό έργο.

Μέσα σ’ αυτές τις πέντε σεζόν, η Νίκη Αμαρουσίου “έγραψε” τις λαμπρότερες σελίδες της ιστορίας της, με τη συμβολή του Δημήτρη Χουχουλή να είναι καθοριστική στις τεράστιες επιτυχίες της ομάδας μας.

Την αγωνιστική περίοδο 2009-’10, ο Δημήτρης ανέλαβε το “τιμόνι” της Νίκης στο τέλος του α’ γύρου και παρότι η ομάδα μας βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας την οδήγησε στην 4η θέση της Α’ ΕΣΚΑ πραγματοποιώντας εκπληκτικό β’ γύρο. Η επόμενη χρονιά έμελλε να είναι ορόσημο για την Νίκη Αμαρουσίου, αφού υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Χουχουλή πανηγύρισε για πρώτη φορά στην ιστορία της την ΑΝΟΔΟ στην Γ’ Εθνική. Η παρθενική συμμετοχή των “κυανέρυθρων” σε Εθνικές κατηγορίες (σεζόν 2011-’12), στέφθηκε με τεράστια επιτυχία, αφού σε έναν απ’ τους δυσκολότερους ομίλους στην ιστορία της Γ’ Εθνικής (σ.σ. 2ος όμιλος Νότου) η ομάδα μας κατετάγη στην 5η θέση. Τις επόμενες δύο σεζόν -μέχρι και σήμερα- ο Δημήτρης προωθήθηκε στη θέση του τεχνικού διευθυντή και τα αποτελέσματα ήταν εξίσου εντυπωσιακά. Την περσινή σεζόν (2012-’13) η Νίκη Αμαρουσίου -με προπονητή τον Μιχάλη Ραχωβίτσα- τερμάτισε στην 3η θέση του 1ου ομίλου Νότου και 5η στο σύνολο του Νότου επικρατώντας του Κορωπίου στον Αγώνα Κατάταξης, ενώ φέτος -με προπονητές αρχικά τον Μιχάλη Ραχωβίτσα και στη συνέχεια τον Δημήτρη Γκόφα- έχασε την άνοδο στην ισοβαθμία (σ.σ. 2η θέση) και τερμάτισε 6η στο σύνολο του Νότου.

Η συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν ΑΡΙΣΤΗ και σφραγίστηκε από φιλία, αγάπη, αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη.

Φίλε Δημήτρη, σε ευχαριστούμε για όλα και ευχόμαστε οι δρόμοι μας να σμίξουν ξανά…!».