Σε ρυθμούς Πανευρωπαϊκού κινούνται οι εθελοντικές οργανώσεις του Βόλου

pagkosmio efivon volosΣτο ρυθμό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος των εφήβων (που θα διεξαχθεί στο διάστημα 23 Ιουλίου – 3 Αυγούστου) κινείται ήδη ο Βόλος, με τις εθελοντικές οργανώσεις της πόλης να ρίχνονται στη μάχη. Η διαδικασία για όσους ενδιαφέρονται να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στη διοργάνωση έχει ήδη ξεκινήσει, με τις οργανώσεις αλλά και το Δήμο Βόλου να εκφράζουν την πεποίθησή τους ότι το ενδιαφέρον θα είναι έντονο.

Σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν σε πρόσφατη σύσκεψη των εκπροσώπων των εθελοντικών οργανώσεων της πόλης με το Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο και τον πρόεδρο του ΔΕΟΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, κ. Γιώργο Βλιώρα, όλες οι πλευρές θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η μεγάλη αυτή διοργάνωση, με τις προφανείς θετικές επιπτώσεις σε όλους τους τομείς (αθλητισμό, οικονομία, τουριστική προβολή, κα) να σημειώσει τη μέγιστη δυνατή επιτυχία, ώστε να αποτελέσει και παρακαταθήκη – εγγύηση για τη διοργάνωση μιας σειράς ακόμη μεγάλων διοργανώσεων, σε διάφορα αθλήματα, που διεκδικούνται.

Αναφορικά με τη διαδικασία και τους τόπους υποβολής αιτήσεων εθελοντών για τη διοργάνωση, διευκρινίζεται από τους αρμόδιους φορείς ότι για το Αθλητικό Κέντρο Χιλιαδούς το τηλέφωνο είναι το 2421058020 και οι ώρες επικοινωνίας-προσέλευσης είναι από Δευτέρα έως και Παρασκευή 11:00-13:00πμ και 17:00-21:00μμ, ενώ για το Κέντρο Τουριστικής Προβολής, οι ώρες επικοινωνίας-προσέλευσης είναι 10:00πμ – 16:00μμ και στο τηλ. 24210 30930.