Σημαντική προσθήκη με Γεωργοπαπαδάκο για τον Εθνικό

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Εθνικός αποκτώντας τον Σάκη Γεωργοπαπαδάκο, ενισχύοντας σημαντικά την περιφερειακή γραμμή της ομάδας με εμπειρία και ποιότητα.

Η ανακοίνωση:
«Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την απόκτηση του Σάκη Γεωργοπαπαδάκου. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής διαθέτει πλούσια εμπειρία από τις Εθνικές Κατηγορίες και είναι από τους καλύτερους σκόρερ!

Ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αμύντα, Ιωνικό, ΕΦΑΟΖ, Παγκράτι, ενώ πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Μανδραϊκού. Ο Έλληνας “μπόμπερ” ήταν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας της Μάνδρας και τη βοήθησε σημαντικά να πετύχει τους στόχους της. Ο Σάκης θα βρει στην ομάδα μας τον αδερφό του, Νίκο, με τον οποίο συνυπήρξαν και πέρσι και αναμένεται να αποτελέσουν ένα “καυτό” δίδυμο.

Σάκης Γεωργοπαπαδάκος: “Πάνω από όλα εύχομαι τη νέα χρονιά να έχουμε υγεία. Πρέπει όλοι να κάνουμε τα πάντα, γα να πάει ο Εθνικός εκεί που ανήκει. Ο κόσμος του Εθνικού όλα αυτά τα χρόνια δείχνει έμπρακτα την στήριξη του στην ομάδα και εγώ το έχω βιώσει ιδιαίτερα σαν αντίπαλος. Εύχομαι και τη νέα σεζόν να τους έχουμε στο πλευρό μας. Εύχομαι και πάλι υγεία και τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο”.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή
Δημήτρης Καραφαντής».