Σημαντική προσθήκη με τον Γιανναλέτσο για τον Πανερυθραϊκό

Σε μία σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Πανερυθραϊκός, που έβαλε στο ρόστερ του τον Δημήτρη Γιανναλέτσο. Ο 31χρονος σέντερ την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στο Χολαργό και πλέον δηλώνει “… αποφασισμένος να δώσω το 100% των δυνάμεων μου για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Panerythraikos-logoΗ ανακοίνωση του συλλόγου

“Ο Πανερυθραΐκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αθλητή Δημήτρη Γιανναλέτσου.
Ο 31χρονος καλαθοσφαιριστής, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στο Χολαργό και έχοντας περάσει τόσο από Εθνκό όσο και από την ομάδα της Λιβαδειάς, αποτελεί μια πολύ σημαντική προσθήκη ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.
Ο κορυφαίος σέντερ – βάσει ψηφοφορίας – της περασμένης Β’ Εθνικής, ο οποίος αποτέλεσε “μήλον της έριδος” για πολλές ομάδες των Εθνικών κατηγοριών, θα αποτελέσει τον καινούριο ψηλό του Πανερυθραϊκού και ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια του προπονητικού επιτελείου, ισχυροποιώντας σε μεγάλο βαθμό τη φροντ λάιν του.
Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού καλωσορίζει το Δημήτρη Γιανναλέτσο και του εύχεται καλή αθλητική χρονιά με υγεία πάνω από όλα και επιτυχίες”.

“Αποφασισμένος να δώσω το 100% των δυνάμεων μου για να πετύχουμε τους στόχους μας”

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανερυθραϊκού ο Δημήτρης Γιανναλέτσος τόνισε: “Νιώθω ευτυχής που τη νέα σεζόν θα βρίσκομαι στην ομάδα του Πανερυθραϊκού. Από την πρώτη μου κιόλας επαφή με τους ανθρώπους της διοίκησης, διαπίστωσα ότι πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο και υγιές σωματείο όπου γίνεται μια πολύ σοβαρή και οργανωμένη προσπάθεια.
Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Πανερυθραϊκού για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και από την πλευρά μου είμαι αποφασισμένος να δώσω το 100% των δυνάμεων μου για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Εύχομαι πάνω από όλα να έχουμε υγεία και μέσω της σκληρής δουλειάς να δικαιώσουμε την διοίκηση για τις προσπάθειες της αλλά και όλο τον κόσμο που τόσα χρόνια ακολουθεί πιστά την ομάδα.”