Σημαντική προσθήκη Σκλήβα για Γαργαλιάνους

Οι Γαργαλιάνοι ετοιμάζονται για την πρώτη τους συμμετοχή στην Γ΄εθνική. Ο σύλλογος της Μεσσηνίας θέλει να παρουσιάσει κάτι καλό και δυνατό και σε αυτό το πλαίσιο προχώρησε σε μία μεταγραφή που θα του δώσει το κάτι παραπάνω. Ο λόγος για τον Αντώνη Σκλήβα ο οποίος με την εμπειρία του από υψηλότερες παραστάσεις αναμένεται να βοηθήσει ιδιαίτερα το συγκρότημα του Αντώνη Κούτρη. 

Η ανακοίνωση:

«Μέλος του ρόστερ του συλλόγου θεωρείται πλέον και ο Αντώνης Σκλήβας, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα στην πορεία της στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο 27χρονος Ροδίτης (2.05μ, 108κ) έρχεται με αρκετά «βαρύ» μπασκετικό βιογραφικό και αναμένεται να δώσει λύσεις κάτω από τη ρακέτα.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον ΟΦΗ (Α2)  το 2014/15 και οι επόμενες δύο σεζον τον βρήκαν στον Εργοτέλη (Β) όπου και κέρδισε το βραβείο Rookie Of The Year του πρωταθλήματος. Τη σεζόν 2016/17 έπαιζε στην Καβάλα (A2) και ύστερα στον Εθνικό Πειραιά (A2, 2017/18) έχοντας μία θέση στην αρχική πεντάδα των ομάδων αυτών.

Η επιστροφή του στην Καβάλα (A2) το 2018 του χάρισε και τον τίτλο του δεύτερου Blocker του πρωταθλήματος και μία θέση στη First Team All-Defense. Το 2019 πήγε στην ομάδα του Κολοσσού της Ρόδου και στα μέσα της σεζόν ήρθε η μεταγραφή για τον Απόλλωνα Πάτρας (Α2).

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στο ρόστερ του Διαγόρα Ρόδου (B)  παραμένοντας στον τόπο καταγωγής του.

Ο ίδιος δήλωσε για την μεταγραφή του:
«Οι στόχοι μου για την φετινή σεζόν είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται στο μυαλό μου εμένα προσωπικά είναι η άνοδος . Να γεμίσουμε το γήπεδο να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο της ομάδας και να παίζουμε ωραίο μπάσκετ.»

Καλώς ήρθες Αντώνη!